Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne znam zašto, ali vam malo ko vjeruje.
Ne znam za ove nove ministre što dolaze kako će raditi, ali ti u prošlom mandatu nisi ništa kvalitetno uradio tako da sumnjam da ćeš i ovaj put. Ako ništa barem se malo potrudi da novi državni zatvor profunkcioniše
Ovaj momak nije apsolutno ništa konkretno rekao svojim nemuštim jezikom. A posebno je zanimljivo kako takvi likovi igraju na kartu zaboravnosti naroda (danas samo obećavaj, a nikad ne ostvari obećanje), što su, nažalost, u pravu. Kako nas decenijama lažu u stilu: sutra će biti svega, a raja to nijemo puši i guta
pravda je spora ali dostizna. ..idi begajjj
Gospodin Josip Grubeša je godina na ministarskim pozicijama u ministarstvima pravde na različitim nivoima kao kadar HDZ. (federalni i evo sada državni nivo). To što je kadar HDZ ne čudi ali na svim internetskim stranicama gdje se može pronaći njegova biografija vješto krije da on nije diplomirani pravnik, sudija ili advokat, on je naime završio sociologiju na filozofskom fakultetu (Zadar, Mostar) i smatra se kompetentnim za poziciju ministra pravde BIH !!!!
Rodi majka glavusu bosnian
Toliko je tuzno da je smijesno.....
Što si na većoj poziciji to si nesposbniji! Ovaj to dokazuje!
Iz supljeg u prazno. Nevjerojatno tko je nas ministar pravde! niti jedan do kraja ponudjen odgovor, niti jedna konkretna mjera. Da mu nije HDZ-a, ovaj bi bio neka salterusa ili neki lezihljebovic u kabinetu HDZ-ovog namjestenika.
Hahahaahahahahahahaahah
nemoj te se vrući hladne vode napiti
Hoce, pogotovu s tobom u sastavun
jednim potpisom pustio ratne zlocince iz BiH da idu u Hrvatsku a tamo im naravno skunuli godine robije i od zlocina napravili cirkus ..o tome je cak glavni tuzitelj haskog tribunala obavijstio Vijece Sigurnosti UN . medjtim koaliciji SDA HDZ SDS SNDS ne moze niko nista . Jaci su i od Boga .
Više se I ne trude oko lažnih obećanja.
Hoce K....
svako novo ministarstvo radi bolje i brže od prošlog, prvenstveno za svoj džep
Prvo Grubeša vrati optužene i osuđene Hrvate iz RH u BiH, onda ću ti vjerovati.