Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne zavrsio se dabogda
Nema ništa, džabe iščekujete!
gledaju atletico-arsenal
Gledaju snooker Hawkins - Williams!
Nije mi jasnio sta Covic hoce? A da treba praviti probleme skupa sa likom iz sela Laktasa!A plte im bolje nego u Trampa u drzavi koju beskrajno mrze, to moze samo u BIH!
Mozda su pocele orgije izmedju njih
joj da mogu kuda otici ne bi nikad se vratio u bosnu
Ovdje ce se vidjeti ko ce na kraju zaraditi debele poene pred izbore a ko ce Boga mi, dobro izgubiti.
kaže juče onaj Joksimović, niti metar, niti milimetar desno, levo..... ja nisam mogao da vjerujem...
poubijate se tamo, usrećite nas bar jednom
a sto nema Scepe?
Pročitaj bolje.
jel to u cuzi?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ne pustaj bagru. Nisu sposobni voditi ovu drzavu, unistavaju je, plackaju narod, uvode nezakonite AKCIZE, a plate ostaju iste ili nize, omladine se masovno iseljava. Najbolje bi bilo da uopce ne izlaze, odmah ce drzava krenuti napred. SDA&HDZ = mafijaska bratija.
dobra neka janjetina
Ništa ne prihvatati sto UZP i HDZ traže
to radi ko ludo
hoće li bake opet pobjeći?
Ne puštajte ih dok ne pocrkaju a onda ih iznesite!
TO samo lud Bošnjak ili veleizdajnik ko Fahro može prihvatiti razgovarati uopšte mimo parlmenta. Ćovićevi neće da dolaze u PArlment a hoće da proglase TReći !? NEće biti izbora ?? PA nek ih ne bude, neće NI DEJTONA !
Samo Ameri , naravno ako budu htijeli , mogu nametnuti sve Eu zakone i podzakone , a koji će onda BiH uvesti u Evropu... Sve ostalo je prazna ubleha i agonija , a ni sukobi nisu isključeni...