Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mlada smo mi perspektivna zemlja u usponu. Sad ćemo formirati novu vladu, raspodijeliti pozicije. Za kafileriju ima vremena... pola(h)ko, neka leševi za sada sami tru(h)nu.
Ne lažite: taj otpad završava u rijekama!
A sve rijeke se slijevaju u more i nose, nose...
Napredak, nema sta...
zar se ovo ne moze spaliti?!
nema mjesta za lešine na 23%. kod vas fakat potijesno. ništa, glabajte lešine pasa i ovčije kože. bon appétit.
Čuj 'još uvijek nemamo kafileriju' Evo da se opkladimo da je nećemo ni imati barem još 10 godina. Pa mi još uvijek bukvalno prosimo po sarajevskim ulicama po 50 pfeninga ili neku markicu od presiromašnih građana kako bi našu djecu odveli na liječenje. Halo narode! Da li znaš narode moj da je osnovna stvar koju iole normalna država mora da ima liječenje djece a i odraslih. U Federaciji se liječenje samo prvilegovani. Ja prošle godine u mjesecu Maju naručena u Klinički centar Koševo za snimanje kolordopler (ili kako se to već piše i izgovara) za polovinu mjeseca avgusta u 12 sati. Kao odgovorna osoba došla sam petnaestak minuta ranije i nećete vjerovati čekala do 16,30 sati na red u koje vrijeme je doktorica Azra barem pola sata na mobitel vodila razgovor. Tako prolaze ,,jade,, u ovom gradu.
dog trust dislikes this
sve u termoelektranu, svakako se sve lozi a jos i koristi kakve izvuci. osim ako se kakva mesna industrija ne umjesa u ovu "sirovinu"
Sve to jarane, ide u pastete.
Gdije ima stoke ima i govana
Zato imamo 260 politickih stranaka
Cuj truHnu? Zato su moja djeca isla u katolicku skolu.
Gotham City je utopija u odnosu na BiH.
ih da je.to jedino sto nemamo.....