Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dzaba kopate kad su Bošnjačke vlasti to već prebacile u sekundarne grobnice.
Zlocin je zlocin, ,i jedan ubijen neduzan covjek je zlocin, svaki mora biti kaznjen, razlika je u tome sto su pojedinacni zlocini koji su se desavali tu i tamo odmah bili kaznjavani, cak I ubijani ako se ne dozvole hapsenje a sa druge strane citav narod srpski je bio ukljucen u genocid I zlocine, sistematski masovno I planski ubi i protjeraj drugacijeg...ONI SU NAGRADJIVANI ZA ZLODJELA ! TO JE RAZLIKA !
slazem se a evo 20 godina jos niko nije odgovarao za zlocine u Hrasnici a za mog druga Korleona pod navodnicima " snajperiste :" jel valja ! A do ne pominjem neke druge ........ kada ? cekaju da odgovorni poumiru ?
Dobra diverzija dok zaboravljaju da kopaju Kazane, Hrasnicki zatvor i ostale neznane grobnice.Mozda mogu da organizuju turisticki obilazak Hrasnickog zatvora u podzeminim garazama ispod ona dva nebodera.Da ova mladina sazna kako su mucili i ubijali spske snajperiste i one koji su davali signale.
je li snajperiste pod navodnicima ili bez? čisto informativno....
jest " snajperista " i " davaci signala "
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Koja paznja i senzacija, kao da dinosaurusa iskopavaju... pa na stotine grobnica hrvatskih i bosnjackih je iskopano i jos se iskopava... a kad bi mi bosnjaci prosijavali zemlju imali bi sta naci....
24 je i dalje puuuno manje od 49..duplo.
mozda nađu moj kalaš
jesi ti buba koreli ?
ko je buba
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
to buba koreli sakrio akimove kosti