Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba te majmune natjerati da ga jezikom ociste, mater im seljacku i papansku! MRS IZ SARAJEVA MARVO PAPANSKA!
Samo kolac
hahahaha sega
ma ja uopshte ne mogu da vjerujem da vi pishete ovakve chlanke ja sam djecu u drugu sobu morao poslat
Pročitah \"izjavu\" mitropolita dabrobosanskog na račun federalnih novinara a vezano za neki portal za koji nisam ni znao da postoji, koji je \"pogrdnim\" imenima nazivao preminulog patrijarha Pavla. E sad je taj članak zatvoren za komentare. Mitropolit može vrijeđati sve novinare a tako vjerovatno i one koji ih čitaju a policija će ganjati balavce koji šaraju po tramvajima. Patrijarh Pavle je otišao gdje treba i za svoja djela ili nedjela će odgovarati Jedinom koji je mjerodavan suditi. Na nama je da procijenimo čija je krivica veća? Bande koja piše po tramvajima ili mitropolita i sličnih koji svaku priliku koriste da huškaju svoje stado i vječito traže osvetu nad \"Turcima\". Djeca koja pišu po tramvajima možda nisu upamtila ali su čula kakva su zvjerstva učinjena u ime krsta i često sa blagoslovom onih koji su ga nosili ili ga sada nose.
Neko je u tramvaju napisao to što je napisao i traži ga policija. Neka. I treba. Samo, pitam se, ima li iko ko prati ove bljuvotine koje se pišu na ovom portalu i to uglavnom na stranicama gdje se u negativnom kontekstu pominju muslimani?Domaći ilii strani svejedno. Pratim i ne mogu vjerovati da se miševi, sakriveni iza tastature i predpostavljam iz manjeg entiteta za koji vole reći republika srpska, javljaju isključivo radi psovki i uvreda upućenih muslimanima. Ima ih ali su dosta rijeđi slični napisi sa druge strane. Zašto to niko ne istražuje, zašto se toj fašističkoj kopiladi dozvoljava vrijeđanje muslimana, Islama kao vjere i Muhameda a.s. kao božijeg poslanika. Zašto se čuditi natpisima po tramvajima ako i ta balavurdija svaki dan sluša i čita kakve se sve uvrede prosipaju na račun muslimana, Bošnjaka i Bosne. I daj Bože da to ostane samo na natpisima po tramvajima.