Komentari (576)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma neće ništa ni biti. Referendum će se održati. Kad bude navodna proslava istog "mi" ćemo reći kako to nije ustavno, oni će reći kako je je to "njihovo" pravo i to je to. S važnih problema ćemo skretati zahvaljujući nacionalnoj retorici. Prepucavati ćemo se do Sudnjeg dana. Jedni hoće ovo, jedni hoće ono, a ja, ja samo želim da svi idu i tri lijepe konstitutivne matere.
ostalo vam je samo kmecanje i pozivanje na institucije koje cemo ionako da najurimo iz RS-a sledece godine.Pravo da Srpska bude deo BiH ste izgubili, najpre neustavnim preglasavanjem oko referenduma 92, potpom agresijom na Srpsku uz pomoc alijinih drogiranih tekbirasa i na kraju otimanjem dejtonskih nadleznosti..vise od 70 komata.Sad je doslo vreme da se razidjemo.I u tom pogledu odmah posle 25. treba otpoceti pripreme za onaj drugi, glavni.Vreme je Mile, krajnje je vreme....raspisuj broj 2
Ne možeš stoki objasniti neke stvari. Zato što je stoka. Sva ova politička prepucavanja su napravljena sa svrhom. 20 godina ne smeta, a sad odjednom smeta. Zašto? Pa ispucali su sve fazone za izbore, ili spremaju još neko poskupljenje pa traže fazon da narod ne skonta. Samo se malo razmisli i vidi glavni razlog. Tako je i u Srbiji, kad treba neku reformu, smanjenje plate, poskupljenje ili zaduženje, tad ide Parada. Sve oči su na tome, a radi se iza leđa. Isto je i kod nas, ali stoka ne konta
PRIKAŽI ODGOVORE (21)
Kad su ovakve stvari u pitanju niko nema petlju za konkretno postupanje. Bošnje u institucijama saburaju, uljuljani u Sarajevsku maglu, te projekte što ih Arapi donose na dlanu, čekaju plate i vikende poslije godišnjeg da se ko odmore, Hrvati ih mudro ko podržavaju isto kao i 92 na Referendumu, a samo čekaju svoj trenutak.. Nažalost institucije ove države su samo mjesta za uhljebljavanje familije, ljubavnica, te bogate djece post ratnih biznismena i služe same sebi, a od istih nema koristi.
Uglavnom je to bilo najbolje dodino śto je se moglo da desi.čekam preko 20 godina tak trenutak u svoje rodno mjesto opuśteno da idem a ne ko do sad sve neka prljaśtina,vrijeme ko da je stalo prije 20 godina,čirilica koja nikom netreba na svjetu..sam rado idem radi u han pijesak..
Bakir svojim postupcima urusava BiH. Njemu ne odgovara funkcionalna i jaka drzava jer u njoj ne bi mogao loviti u mutnom. Narod glup pa se zanosi njegovim pricama. Njegovo ponasanje i negiranje entiteta RS, ukidanja nadleznosti i osporavanja ce dovesti do otcjepljenja istog. Opet ce neko uzimati vrece zlata a ti Bosnjo, Srbine i Hrvoje krepavaj od gladi.
5 dana do referenduma 6 do SIPE vec su se namaskirali ceka se znak
Pa koliko ja znam teoretski dan nakon referenduma ne bi trebalo da bude nekih zvaničnih reakcija jer referendm je glas javnosti koji Vlada RS može ali i ne mora da ispoštuje, baš kao i u Britaniji. Tek nakon što rezultate referenduma prihvati skupština RS i Vlada i 8 dana nakon objavljivanja rezultata u Službenim novinama RS odluka o Referendumu postaje pravosnažna. Znači reakciju države BiH (ukoliko je bude) treba očekivati polovinom oktobra.
23,7%
@Slobodnomišljenje.. Zašto bi trebala Bosna se nekom prispojiti?Hrvati Srbe kome se nesvidža BIH nek se spije Hrvatskoj il Srbiji
Svi dizu frku oko tog referenduma kao da je nesto posebno, to samo politicarima sluzi da odvrate paznju od mnogo vaznijih stvari kao sto je nezaposlenos, 40% radno sposobne populacije je na birou, zar nije malo cudno to sto se taj datum bez problema slavio 20 godina i onda odjednom u izbornoj godini samo se o tome prica, kontam da je to zbog toga sto je politicarima dosadilo obecavati iste stvari protekle dvije decenije pa rekose da malo promjene govor na ovim izborima.
Cigani mi Brača,prosjaci drugari. !!!
Cigani mi Beača,prosjaci drugari..
Puske u ruke, sve zgaz't i balije i vlahe i karavlahe. Bosna Bosnjacima
ovog lika što puškara klikneš "Prijavi" i onda odaberi opciju.
ima li neko da je spakovao kofere?
Šuma broji sitno , ..još 5 dana ... A , onda slede krivične , sankcije ( amerika to rekla , a kad su sancije u pitanju nikada nije omanula) , bankrot,...i ukidanje šume...
Živ bio pa video! Vidimo se za 5 dana...
Bakir osigurava 100.000 radnih mjesta Covic fata Uje da ih nagovara na referendum o Ujstvu Fahro vara Arape Ivanic jede Inzko ga baca.
SRETNO BRACO
gori smo mi kao narod nego nas politicki vrh, jer dozvoljavamo da ovakva sranja i suplje predizborne price budu nas najveci problem.