Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta je ovo, samo se zatucanoj nacionalističkoj stoci dozvoljava da komentiraju? Porazit ćemo vas i omogućiti djeci da rastu u miru i slobodi.
eto šta je ta smrdljiva izdajnicka SDA dozvolila da nam šaka škutorčića kroji sudbinu i skolstvo! Hej bolan u Srednjoj Bosni da mi se kofrče ti škutorčići,u Mostaru da mi se kofrče,u Stocu,Počitelju ...?! To je ta izdajnicko teroristicka SDA dozvolila pa vi opet navalte na nju nek nas ako Bog da do ukopa!!! Koji hrvatski program u Srednjoj Bosni bolan,koji Hrvatski program u Hercegovačko neretvanskom kanotnu,u Mostaru vjekovnom gradu Bošnjaka?!!!Sramte se izdajnici!!!!
Pa vi bosnjaci ste stvarno smijesan narod. Pa ova formula dvije skole pod jednim krovom je samo radi vas i nastala.Zašto???? Zato sto vi gospoda niste htjeli ici u skole sa hrvatskim planom i programom ( tamo gdje su hrvati u vecini) nego ste izganjali sad ovu forou. Sto niste kao i mi hrvati u TK isli po bosnjackom programu u skolu? Tj ko je nas pitao da li bi mi ucili na hrvatskom jeziku jer znam mnogima bi ovo dobro doslo da uce svoj jezik. Tako da vam je rjesenje sljedece::::: 1. necete 2 skole pod 1 krovom ok bit ce jedna pa tamo gdje je ko u većini nek i odredi koji se plan i program primjenjuje 2. putujte onda lijepo do prve skole gdje se uci na bosnjacki nacin i sto bi vi rekli \"MIRNA BOSNA\"!
Problem je lako riješiti. Sve škole u HNŽ će biti po hrvatskom planu i programu. Naravno, u njih će se moći upisati svi.
svako sebi i Problem rijesen a ova kvadratura kruga je beskorisno trosenje energije jer ni bosnje ne zele uciti hrvatski ili srpski jezik nego samo supljiraju o multikulturi ... PS ovom priliko pokrecem gradjansku inicijativu \"SVAKO SEBI\" i pozivam vas da se pridruzite !
Izvinjajem se muslim.anima sto sam napisao da su bagra.Ostalo stoji.Idiot gore me iznervirao
Imam skoro isto misljenje samo mislim da su muslima.ni bagra.Pa nacija i jezik su im mladji od Argete pastete.Ovako neka svako upisuje svoju djecu gdje hoce i po kojem programu.Nigdje nisam procitao ni vidio da se mus ili hrv djeca nesmiju upisati u RS u skolu ili obrnuto.Izaberite osnovnu i srednju kao fakultet sto birate
@ktm Koji si ti kreten !!!
ne vidim uopste nekog problema...zasto bi se bijelorasna Bosnjacka djeca mijesala sa ostalom ciganijom!??Glupost!Nek ostanu razdvojen,neka nauce svoju Bosnjacku historiju u Bosnjackoj BiH pa kasnije nek se spajaju sa Svijetom a ne sa ostalom bagrom manjinama u BiH!