Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Žao mi je rudara jer rade najteži posao na svijetu. Malo više zaštite na radu i bolji radni uslovi, ne bi bilo na odmet.
Žao mi je rudara jer rade najteži posao na svijetu. Malo više zaštite na radu i bolji radni uslovi, ne bi bilo na odmet.
Sigurnost na radnom mjestu nam je u rangu Somalije!
https://www.facebook.com/U%C5%BEivo-Sa-BiH-Cesta-143594616077357/
Klix i vaše istraživačko novinarstvo! Da ste qrcem mrdnuli znali bi da rudar od neki dan nije poginuo, nego je nažalost preminuo prirodnom smrću usljed jakog infarkta/moždanog udara. Nađen je pokraj vagona i svi su odmah skočili da napišu da je nesreća a nažalost nesretni čovjek je samo bio tu u blizini kada ga je pokosilo. Rahmet mu duši. Nije da branim rudnike ili bilo koga ali bilo bi pošteno da se napiše objektivno kako jeste, a to je da je rudar Jasmin Đulan preminuo prirodnom smrću.
Allah da mu podari sve džennetske ljepote i blagodati.
jest mi ih zao iako oni nemaju nikakve koristi od toga sto je meni njih zao :(((
nažalost ovo je postalo svakodnevnica. Ko god može neka napušta ovaj očaj od države