Komentari (112)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Poserem mu se u usta 3635 puta
Nije djubre uhljebasko ni zasluzilo nista bolje , jer je cijeli zivot na budzetskoj dzabalami .
Evo DF najvecih neradnika i supljaka Balkana svih vremena.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
na stranici pio/mio stoji da je prosjecna mirovina u federaciji 372KM.. eh sad, ovaj neradnik za mjesec dana uzme, što i neki penzioner za skoro godinu dana.. sramotno i bijedno, ali nek uzimaju kad glasacima to ne smeta, i ja bih uzimao.
jebali te glasači! kao da glasači imaju neku valjanu alternativu
@lanidov 1. ne psuj mi. 2 gubi mi se iz vidokruga.
Moje misljenje je da on ima pravo nato. Zasto bi odustao?Iz drugih stranki ga takodje uzimaju.Sta je htio Klix da nam dokaze sa ovakvom izjavom? Pa svi dobro znamo kako je javnost manipulisana i za koga momentalno rade.Izborna godina je na vratima a stranke se pokusavaju na najbolji nacin javnosti prikazati. Meni ne treba ovakve vijesti. Ja mislim svojom glavom i ne dozvoljavam da to neko drugi cini za mene. Sta je sa vama?
Nečete nikada reći da je zahvaljujuci SBB-u ovaj zakon ponisten ali et kaci jos uvijek ove uhljebe iz DF-a , nego samo kaada treba pljuvati po njima ste prvi ..
Jel bruto il neto. Ako je neto onda kosta duplo a ovo njemu na ruke, ako je bruto i to je previse
Kad uzimaju svi sto ne bi i on, logicno..kad se usvoji odredba da tog vise nema, a zna se ko nije to htio, onda ce to biti druga prica, ovako samo napred.
Ma ovima to ne udara na obraz... Nebitno im je sta narod misli il zna.. Znaci-nema drugog nacina do streljanja!! Na licu mjesta!!!
Bravo Zeljkini pulencici...prodajete maglu narodu...bas mi je drago sto vam se stranka raspada.....a sta drigo i ocekivari od vas...kakav sef tako i vi...pa taj Zeljko je cijrli zivot na budzetu...te nacelnik opstine Novo Sarajevo...te ambasador BiH u Beogradu.. te clan Predsjednistva BiH...te sad u parlamentu...de ba haveru...sjasi malo
Nije ni ova vijest nesto.Kamen sa Starog mosta drzi rekord.
Trebalo ti za bijelih tableta! Fuj!
Frontalno krademo
Komšić uzeo na lafinu glasove SDP-u,međutim više mislim da neće imati glasove lijevo orijentiranih glasača.
Sta pjenite?? Bjeli hljeb uvela SDA, a njeni kadrovi su koristili 90% ovih povlastica i svi vi i vadi roditelji su za njih glasali? Sta se sad pravite svete krave i sa gnusanjem gledate na ovog remetica? Svi ste vi i gori od njega jadnika.
Za SDA se zna, hadžija moj i od njih se to očekuje. Ovi su obećavali promjenu i nadu da će SDA otići u septičku jamu. Elem, ispade sasvim drugačije...
Sta pjenite?? Bjeli hljeb uvela SDA, a njeni kadrovi su koristili 90% ovih povlastica i svi vi i vadi roditelji su za njih glasali? Sta se sad pravite svete krave i sa gnusanjem gledate na ovog remetica? Svi ste vi i gori od njega jadnika.
On je djubre, a sve se stranke po lopovluku cuju bez obzira ko je ili nije za koga glasao.Nepravi se pametan --a.
i onda kazu glasajte za opoziciju. Koju opoziciju????
Imas stari za koga,samo vise razmisljaj svojom glavom
U vladu dosao sa biroa. Fino se iađlati u DFu, mesposobni i ambiciozni
sve ista govna, za lijeka im trebalo ali ga ne nasli...