Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pozli mi od ovog Efendica kad ga vidim.Na slikama se vidi da se nerado slika sa svim ovim ljudima.Smrko se ko smrt na godisnjem.
danas bio u opstini novi grad, masine ispred razvaljuju asfalt star jedva godinu dana da bi se nesto 'novo' napravilo.. tenderi/javne nabavke su cudo, posebno i kada drzavni revizori utvrde zloupotrebe (u hiljadama/milionim KM) nista konkretno se ne poduzima... rijesio sam da im se pridruzim i nadjem/'kupim' posao na drzavnim jaslama.. ne mogu vise da se borim a i privatni sektor dere po ledjima.. eto toliko od mene za danas.. ugodan vikend!
hahahaha Sve sirotinja
daš pare koje nisu tvoje, napraviš prigodnu ceremoniju, zovneš novinare da poprate i vladaš naredne četiri godine. tako se to radi