Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Je su li ovi odgovorni za zatvor u Hrasnici ili onaj u tarcinu koji nisu postojali kao sto kaze mahala.Ako nisu postojali dali li su Ejup, Silajdjic, Halija, Bakiraga znali za nih po komandnoj odgovornosti ?? A ako se utvrdi da nisupostojali koliko ih je zaklano od bojovnika sa nazivom \" mis ) is Lasice jula 1992 .Da li je bilo 56 ili 58 ? koji nisu postojali svakako
To nije moguće! Zar da MULTIETNIćARI to mogu raditi. Do sada su samo srbi cinili zlocine????
Šta je, ovo niko ne komentariše, prpa miševi a?
\"Svi mi koji smo bili u Sarajevu znamo ko je hapsio i ko je dovodio u zatvor.\" Dakle svi znaju ali isto tako svi sute.