Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Narod nas je stvarno primitivan... Koliko cete dugo jos prebrojavati nacionalna zrca svakog ko nesto pokusa uraditi... Zar vam je i nakon ovoliko muke koju smo prezivjeli zbog nacionalizma jos uvijek stalo kako se neko zove... Fuj ne mogu da vjerujem u kakvom primitovnom okruzenju zivim. NIKAD VAM BOLJE NECE NI BITI DOK NE PRESTANETE PREBROJAVATI NACIONALNA ZRNCA!
SDP je kriv zbog toga sto zeli vlast u kojoj ce svi raditi na tome da se stanje promijeni i popravi? Vama ocito jos uvijek odgovara nacionalisticka podjela i stanje u kojem trenutno zivimo. Vi volite da imate hljeb od 1.10 KM, vi volite da nemate da kupite osnovne namjernice, vi volite da ne radite jer onda imate zasto kukati, e zato vam je sad SDP kriv sto zeli popraviti stanje u kojem vi uzivate... SDP treba da istraje u tome da se vlast formira na zajednockoj platformi, a ne nekom formalnom podjelom fotelja.
E pa \"Bosanac\" na tvoju zalost ti moram saopciti da si se namjerio na BOSANCA od glave do pete..zao mi te je stvarno..ne vidis prst pred okom..Jos ce mnogo Miljacka proteci dok ti shvatis u kakvom se okruzenju nalazis..Trazices slamku spasa ali je neces naci..I da umalo da zaboravim sto se tice bosanskog,u svakom trenutku sam ti spreman odrzati iako treba javni cas iz pravopisa...
svrbijo i rvatCko sikter od Bosne !
hahah pazi ih što postavljaju kao \"rokove\" dobri ste vi iz udbaških medija...oprobane metode ,kontaju upaliće i ovaj put
E moj Dodo jesi se prepo Valtera pa nesmiješ da dođeš? Što mu bolan podmećeš tako jake figure za sagovornike? haha
Ma mene samo interesuje gdje je Tihić. Očigledno je da nijedan od vođa neće da dođe u parlament kad Šef dolazi- prepali se Valtera Ali gdje je TIHIĆ?????????? on ga se valjda neboji ?
Koja iluzija. Svi znamo da ova drzava zvana BiH mozda nikada nece ni dobiti vise vladu, a i ne treba joj jer polovina gradjana nije za ovu drzavu. Vratimo se na bitne stvari, jel stoji vlada u RS? Kako tamo napreduju?
kako to da sdp ide u koalciju sa strankom koja je Bosnu zavila u crno? ova koalcija ce BiH odvesti do palestinskog sala. sve samo narkomani,dokazani pedo.fili,reketasi,mafijasi i cakijasi u ovoj koaliciji.... zaboravih mesara, ali on je zanemarljiv.
ovaj portal je cisti fasizam. samo fasisti i komunisti brane slobodu govora,a ovi su i fasisti i komunisti
Daleko je ovaj sajt od slobode medija. Trebalo bi vas zabraniti.
Ja ko će vas iz SA-X administracije razumjeti, prvi komentar dans sam poslao pod nadimkom LaŽov, koji je kritikovao Zlaju Lažova, pa ste ga izbrisali, da bi vas onda pod istim nazivom iskritikovao zbog cenzure i taj ste mi komentar obrisali, a prvi koji sam poslao ste vratili pod nadimkom Auff, mislim hvala što ste vratili komentar ali mogli ste i ime da vratite da se zna ko ga je napisao i kome se ovi u vrhu @lazov obracaju i zbog kog komentara da bi diskusija imala smisla. Unaprijed Zahvalan.
doci ce vrijeme kada tenisac zlaja i tebe bude reketirao pa sta ces onda?
E @Lolo@, bitno je i vrlo bitno da sam bosanac i da pisem i govorim bosanski a na tvoju zalost sam i Sarajlija. Tacno je da se negacija pise na bosanskom razlicito od tvog jezika koga i nemas vec govoris \"a da no \", hahahah. Ne mogu da govorim da si seljacina jer to u bosanskom pravopisu ne postoji , \"a da no\" Ziv mi i zdrav bio. Nemam licno nista protiv sandjaklija ali imam protiv kriminalca RADONJE.
valter se trenutno opusta dok mu ga onaj kvislinsko-kriminalni velikosrbin tihic dudla
ovaj fasisticki portal brise svaki drugi komentar, jer je svaki drugi komentar kritika protiv sdpa i njihovog fasistickog i kriminalnog reketasa zlaje
Protumači podatke kako hoćeš,oni puno toga kazuju,meni ni najmanje ne smeta što ti kažeš\"hrvatski\"Kiseljak a onda u sledećem postu kažeš Komšića biraju Muslimani,ko su kontradiktorne stvari,odakle ovoliki glasovi za Lijanovića???Nije sve onako kako kazuješ,tvoje izjave kada se primjene na ove rezultate kazuju da u Kiseljaku daleko od toga da žive samo Hrvati a možda i jeste tako??Podaci su i više nego zanimljivi,malo ih analiziraj. KRIŠTO BORJANA - HDZ BIH - HRVATSKA DEMOKRATSKA ZAJEDNICA BOSNE I HERCEGOVINE 3322 KOMŠIĆ ŽELJKO - SDP - SOCIJALDEMOKRATSKA PARTIJA BIH 1649 RAGUŽ MARTIN - HRVATSKA KOALICIJA HDZ 1990 - HSP BIH 1028 IVANKOVIĆ-LIJANOVIĆ JERKO - NARODNA STRANKA RADOM ZA BOLJITAK 891 IZETBEGOVIĆ BAKIR - SDA - STRANKA DEMOKRATSKE AKCIJE 633 RADONČIĆ FAHRUDIN - SAVEZ ZA BOLJU BUDUĆNOST BIH - SBB BIH FAHRUDIN RADONČIĆ 623 SILAJDŽIĆ HARIS - STRANKA ZA BOSNU I HERCEGOVINU 595