Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Boli ovog Moora briga i za BiH i za svijet. Njemu plata 20 milja, i svima u ublehaškom OSCE-u plata po 10 milja. Jbte ljudi bez škole tamo imaju 4-5 milja a samo nepotizam i korupcija ti mogu obezbijediti posao kod njih. Gori mi je ovaj od INZKA.
znas sta ima nasih kurava tamo koje preko kurca rade uhh
Ma ide ko podmazano. HDZ dobija vecinu.
samo se pitam gdje nam je kaplan, jako bitan i pametan lik pa da čujemo koju pametnu ..............ps..........ironična sam............ izetbegović se zabavio samim sobom i svojom gospojom, drma joj se ukcs, glavni ćojk iz stranke u hapsani, sve u svemu p r p a brale gubi sda isto kao i snsd i dodi, a onaj cro krivih usta on mudro žuti i uvaljuje sastrane
Ovog snobe i sve ostale što prije izbacit iz zemlje
izbacit sve strance ???
Ko prati njegove izjave vidi da prelivoda i da ima cilj da dize tenzije u Bosni samo da ostanu sto duze da mlate pare..nijesmo mi toliko glupi koliko ti mislis celava spodobo..
Nema nama napretka dok su ovdje ovi kao Mur, Karinamark i Inzko zabrinuti seceras. Sile koje nasrcu na Bosnu ce se umoriti, mi se necemo nikad umoriti.
Ovaj celavac je anti-bosnjacki faktor i placenik kojem je cilj krajnja destrukcija i palestinizacija BiH. Nije on nikakav prijatelj BiH vec dobro istreniran da vrso kontrolirani haos i unazadjuje ovu zemlju kako bu se kranje paestinizirali Bosnjaci. Mijesaju se u izbore kako bi progurali svoje podobne anti BiH ljude. Dok je on ovdje bit ce ovako.
Ja sto mu je upala kasika u med.Sa guza na guz a plata boga ti pitaj
Ne rece ti nama je li Incko zabrinut i ovaj put?
hahahahahhahahah vidi ga kakav je i on kao brine za bosnu
li to ide đonatane
Kakvog bola dijaloga, njima treba zabranit da pricaju jer cim progovore zavade narod..