Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sviđa mi se naslov...još da unište ova 2 entiteta imali bi smo državu...
DOBICETE K U R A C A NE TRECI ENTITET... U OVOJ DRZAVI SE SAMO PUSKOM MOZE PRISVOJITI NEKA TERITORIJA.. AKO MISLITE DA MOZETE OKUSAJTE SE... DO TAD TISINA !!!
Ne fantaziraj. Ima vas dosta sirotinje koja za nas radi po baušteli, ostali će u zatvore. A da vas ima više od pola, nema sigurno.... :))))
KO TEBE PITA MAJMUNE JEDAN
Čim Hrvatska uđe u EU, počinje kampanja za treći. Neće više biti mogućnosti ucjenjivanja Hrvatske jer će tada Hrvatska u biti, biti jedna dosadna država, u kojoj se politički više nema što dogoditi, a Hrvati će SVAKI DAN (po EU institucijama kojima će biti radno angažirani), a statistički u HR više od polovice stanovništva su porijeklom iz HRHB nakon što uđu u EU govoriti da su SVI BOŠNJACI MEVLIDI JAŠAREVIĆI. Toliko ćemo vam dopizditi da ćete vi sami boga moliti da se od vas odcjepimo.
nećemo treći..........hoćemo sedmi!!! nećemo treći..........hoćemo sedmi!!! nećemo treći..........hoćemo sedmi!!! nećemo treći..........hoćemo sedmi!!! nećemo treći..........hoćemo sedmi!!! nećemo treći..........hoćemo sedmi!!! nećemo treći..........hoćemo sedmi!!! nećemo treći..........hoćemo sedmi!!! nećemo treći..........hoćemo sedmi!!! nećemo treći..........hoćemo sedmi!!! nećemo treći..........hoćemo sedmi!!! nećemo treći..........hoćemo sedmi!!! nećemo treći..........hoćemo sedmi!!! nećemo treći..........hoćemo sedmi!!! nećemo treći..........hoćemo sedmi!!!
nećemo treći..........hoćemo sedmi!!! nećemo treći..........hoćemo sedmi!!! nećemo treći..........hoćemo sedmi!!! nećemo treći..........hoćemo sedmi!!! nećemo treći..........hoćemo sedmi!!! nećemo treći..........hoćemo sedmi!!! nećemo treći..........hoćemo sedmi!!! nećemo treći..........hoćemo sedmi!!! nećemo treći..........hoćemo sedmi!!! nećemo treći..........hoćemo sedmi!!! nećemo treći..........hoćemo sedmi!!! nećemo treći..........hoćemo sedmi!!! nećemo treći..........hoćemo sedmi!!! nećemo treći..........hoćemo sedmi!!!
nećemo treći..........hoćemo sedmi!!! nećemo treći..........hoćemo sedmi!!! nećemo treći..........hoćemo sedmi!!! nećemo treći..........hoćemo sedmi!!! nećemo treći..........hoćemo sedmi!!! nećemo treći..........hoćemo sedmi!!! nećemo treći..........hoćemo sedmi!!! nećemo treći..........hoćemo sedmi!!! nećemo treći..........hoćemo sedmi!!! nećemo treći..........hoćemo sedmi!!! nećemo treći..........hoćemo sedmi!!! nećemo treći..........hoćemo sedmi!!!
E MOJ MEHO JA SE KO ET MAOLO I PONADA, HE...HEE..HEEEE
ETO MI MISLILI DA IMA GOVORA. HA, HA, HA.....
OĆU I JA ZLATNU KAŠIKU!
ko vam se uvlači ?? boli nas racku za vama bosna ce ostati cijela a kome se nesviđa neka od.je.be u skokovima odavde.
bošnjake ili bosance ako hoćete one prave nezanimaju entiteti to samo srbe i hrvate zanima nas zanima država a i ova 2 entiteta treba ukinuti.
treci entitet na 15 % teritorije krovatima koliko ih ima i to je to. zasto ne 3. entitet? kome odgovara ova blamaza?? bosnjacima sigurno NE? BIH treba imati 3 entiteta po broju stanovnika i prema predratnoj etnickoj slici. naravno posavina koju su drze srbovi treba dati krovatima. moze se ovo izvesti da vatikan nema namjeru istrijebiti prvo muslimane a potom ortodoxe u bih. medjutim bice gusto.
@ kako ovo Što primitivac vrijeđaš svetinju, tj.majku. Nisam toliko nekulturan da ti uzvračam na tvoj primitivizam! Ja se nikome ne uvlačim u pakaš, a posebno NE ljudima sa ograničenim razmišljanjima poput tebe. Ti misliš da kao kad se dobije plac \"entitet\" svi tvoji problemi će biti riješeni. Hahahaha....., pa tupsone pitaj svoju \"braću\" u manjem BH entitetu kako im je, imaju li šta jesti, kakvo im je obrazovanje, zaposlenje....., e od odgovora na ta pitanja se moj tupsone živi, a ne od placeva i medža!!!!
Cini mi se da nisi samo plitak nego i da si nevidjeno glup... Bilo to z.a.j.e.b.a.n.c.i.j.a s tvoje strane ili ozbiljno misljenje, ipak si ampak glup...
taj šupljak strpaj staroj u minđu. nismo mi njemačka da se grlimo i težimo nekakvim ujedinjenjima svog naroda. mi smo hibridna država s tri različita naroda, kulture, jezika, vjeroispovijesti itd..., uz sve to smo i međusobno ratovali. meni nije jasno kako nam se uvlačite u g.u.z.i.c.u. i poslije jedne srebrenice. muslimani, jeste li vi stvarno toliki bolesnici. skinite nam se više s k.u.r.c.a. i počnite živiti za sebe.