Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nikad ne reci nikad. Ova izreka je stvarno dobra i moze upotrijebiti u svim situacijama.
pukli ste DEFINITIVNO
ma ovi ovdje mogu da skrabaju vijesti kako hoce.a kako vidim i komentare koji su degutantni niko nije skino.pozdrav ekipi sa-x,morate malo visye posvetiti racuna komentarima ili jednostavno iskljuciti opciju za komentiranje pa ste upola rijesili problem.
\"Protivnici Prudskog sporazuma, kojim se predviđa preustroj države na četiri federalne jedinice, prije svih Haris Silajdžić (Stranka za BiH) i Zlatko Lagumdžija (SDP), ..\" Pa dobro, majke vam sarajevo-x, sta je ovo gore. KAD su se oni dogovorili o federalnim jedinicama, aloooo federalnim, sta pisete vi, tuzicu vas majke mi, stresate me bez veze. Jel vi to drzite ledja Tihiju, kako drugacije objasniti?!???!! A moze biti Covicu. Ovo su namjerne greske!!!!!!?!
Nećemo njega oćemo OBAMU
Koji ces nam?? :-/
sta hoce ovaj nama nesto dobro donijet? samo belaj! ko sto neko vec napisa on je veliki srbski lobista-kuku lele,idite se molit u medjugorje prijedlog pripremit mu dobre cevapcice i jogurt ko zna mozda ce se zaljubit u nasu hranu ak ne u ljude
McCain je najblizi srbskoj opciji, radi snaznog srbskog lobija u republikanskoj partiji. McCain nam nista dobro donijeti nece...
@Sony: yup, Liberman je sad nezavisni senator (poslije 17 godina kativnog članstva u Demokratskoj stranci). my bad ;) A za informaciju neupućenim, parlamentarne delegacije SADa se ne mogu sastavljati od predstavnika jedne stranke.
Ukoliko se ne varam Liberman je independent ali glasa sa demokratama. Isprva sam mislio da ljudi ne čitaju tekstove ali sam shvatio da ih je dosta istinski glupih. Dakle dolazi DELEGACIJA, znači I DEMOKRATE I REPUBLIKANCI!
ima jedna stara izreka MIRNA BOSNA- nebudeli Bosna mirna nece biti ni svijet.Dok nasi gradjani po svijetu zive zato sto su i evropljani i americki republikanci tako zacrtali,a nase komsije nas pobile i protjerale niko nece mirno spavati.IMorijon po Francuskoj ide samo od crkve do crkva.Pitate se zasto?
Ali ne dolazi samo republikanac McCain, nego i demokrata Liberman :P
@kokolo naravno i da se tim demonstrantima još pridruže i oni sa homeinijevom slikom.
bakire, glup si.... predlazem da se odrze demonstracije protiv republikanske stoke
E E E E BAS TAKO SADA IMATE PRILIKU DA ISPRAVITE ,TU PROKLETU GRESKU. BIH JE JEDNA U SVIJETU .A SVIH DRUGI KO MISLI DA NIJE TAKO,PA NEK IZVOLI TAMO KOJU ONI MISLE DA JE NJIHOVA ZEMLJA MISLIM NA SRBIJU I HRVATSKU