Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mozda Srbija i CG, mi cemo se jos nacekat ko da gledam
Aha BiH 2025. ali hidzretske. Ovo je realno predvidjanje jedino za Srbiju i Crnu Goru. Makedonija mozda i prije ako rijesi spor sa Grckom oko imena.
Nije problem ući u EU, samo je problem napraviti nužne reforme. Najprije usklađivanje zakona, zatim obračun sa korupcijom i nepotizmom. Kadse to napravi BiH odmah može ući u EU
Bošnjaci ne žele u EU!
Evropska unija il ne isto ce nam biti
ma sto se EU tice to su idioti i bez amerike ne znaju nista .... amer im pustio balkan da uredjuju jer su to trazili, i na kraju im rus dosao u krevet i ne znaju sta ce sada ... ucjenjuje na sve moguce nacine .. umjesto da naprave novi zamah u eu integracijama, prisile ovog konja viokog predstavnika da smjenjuje i namece propise, i da ih parlament kasnije usvaja, i da nas za kratko vrijeme sve uvedu u EU a onda tamo nema .ajebancije nego radis kako narede ili ti uskrate sve ...
Dok BiH bude stekla uslove za evrposku uniju, ovi zapadni hostapleri ce od nas napraviti bijelo roblje
hahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahbahahahahahahahahahahhaah evo i djete od 2 godine se smije heheheh
“Bi mogao...” ali tad neće jer će biti neki drugi razlog zašto ne može, a sadašnja “elita” će se povući puna kao brod!
Kladim se u sve da ce sve preostale zemlje uci u EU u paketu, a nikako pojedinacno. Stranci su namjerno napravili zastoj, prvenstveno za BiH kako bi Srbija stigla i prestigla BiH na putu ka clanstvu. U protivnom je prijetila opasnost da Srbija ostane sama, i tako se jos vise priblizi Rusima, sto evropljanima nikako ne odgovara.
odjebite vise ! dosadni ste...........i naporni
Ubrzajte to, nek bude 2020.
Ko god nas primi u Uniju, taj se nakon izvjesnog vremena raspadne. Osmansko Carstvo, Austro-Ugarska, Kraljevina SHS, SFRJ...nastavi niz... ;)
@hogar_strasni Ne rise.
@MileDodik3 Da, bas je Bosnjo pucao na Austrijance i izazvao Prvi svjetski rat :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
ne igrajte se sa vatrom. ne budite ludi. kanite se corava posla.
@saim_adka Ne seeri đikane.
2025 ? Raspast ce se unija do tada