Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
On se može biti i zalago a može biti da nije ali činjenica je jaka ko stijena da metka ni puške od SAD i Zapadnih saveznika nismo dobili, činjenica je da su oružje za BIH doturili Iran i Pakistan. I to svi znaju čak i ovi Ameri.
Sjećam se kad su stigli prvi RPG/7 na Hrasno brdo - made in Iran. Oplalio 2 komada da vidim kako fercera.
@Macron a šta misliš ko je na pomoćnu pistu u Vukovijama kod Tuzle dostavio to iransko naoružanje? šta misliš čiji su avioni sletjeli? i čiji su avioni kontrolirali nebo?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bio je dobar covjek. Nema veze jel bio Jevrej ili Pingvin kako neki pisu. Imas dobre i lose ljude. Nama koji smo tada prezivljavali pakao u ratu je svaka pomoc bila dobra pa makar dosla i od samog djavola i ko je bio u ratu to vrlo dobro zna kako smo skakali na svaku iole pozitivnu vijest. Ko rata nije vidio blago njemu. Ko ga zeli u kuci mu bio. Hvala Joe i da ti se dragi Bog smiluje.
Mogao bih da dodam svasta nesto ali ti si rekao sustinu. Prezivio sam kao i mnogi te patnje ali ne volim da pricam o tome na Klixu i objasnjavam nargilaskoj generaciji upravo to da bi tada prihvatio pomoc i od samog sejtana iako dobro znam da si to napisao sarkasticno. Kada ti neko pokusava u zlu pomoci ne moze biti los covjek. Neka dobro procita i zamisli se svako duboko.
@kevin buraz nemem rijeci da opisem koliko si u pravu i koliko se slazem s tobom. Svaka cast!
Zalagao se za: Nek se oni samo tuku, to nama i odgovora!!!
Kakvo je vrijeme doslo i koliko su se Bosanci otudjili od svoje Bosne da su nam Amerikanci najvece BiH patriote...Bosanci kroatizirani, srbizirani, orijentalizirani i postali instrumntima tudjih intetesa. Ambasada SAD je evo zadnjih godina na braniku napretka i odbrane BiH...svidjelo se to prvima, drugima ili trecima...da ih ne imenujem blokirat ce me
I Bajden se zalagao jer su mu trebali glasovi. Pa sad i nema pojla gdje je Bosna. Sve ista €&vna!!
Čim je ARBiH ojačala da vodi oslobodilački rat,zaustavio nas je Klinton pred Banjalukom.
dobR txt
Baš su pomogli, zaustavili rat u ključnom momentu
Svi su senatori htjeli da pomognu ali prstom nisu mrdnuli.
Narod koji je prezivio i odbranio se pod embargom, okruzen sa svih strana neprijateljem, da se sada boji nekog Dodika koji nema ni 1% moci koji su tada imale paravojne formacije VRS i HVO.
Eh sad govorimo ko je radio I Sta radio, a ne svi skoro nasi u dijaspori u 🇺🇸glasali za Bidena misleci on je dobar za politiku prema Bosni, greška u koracima velika.
RIP I hvala ti na svemu
Onaj ko je bio u ratu zna ko je Bosnu pomagao. Ovi koji su muda hladili vani ili se nisu ni rodili pojma nemaju.
Senad i Zekan u svom elementu u TV hemisiji.
U Americi jedini bog i jahve i allah je - novac i bez njega se nista ama bas nista ne desava. Ako je i govorio, govorio je na svoju korist.
Not really glas se daleko cuje
Hvala Joe. Nevezano za njega, jeste da Amerika nije slala oružje, ali je CIA znala da Iran, Pakistan i Malezija nabavljaju oružje za Armiju RBiH i ipak nisu to htjeli spriječiti iako su lako mogli. Hvala im makar na tome.
Tako je
Mogli su sprečiti veoma lako ali nisu htjeli jer su znali da ustahše će uzeti 80% a pustiti ono malo da zamažu oči.
RIP