Komentari (194)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a onu nyambe zimbabve nabijem na karinu
Da vidiš komentara po kuriru, telegrafu. Koja mržnja prema nama, koje je to zlo!!
Drogbu
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
RS je bh. entitet koji je nastao na genocidu i kao takav ne smije da postoji. 🇧🇦🇺🇲
I to TREBA PODHITNO UKINUT... OVA PRESUDA JE SVE KOCKE I PREDUSLOVE ZA TO ISPUNILA... A Srebrenica vec od SUTRA NE SNIJE BIT POD INGIRENCIJAM RS VLASTI.. DODIJELIT JOJ STSTUS DISTRIKTA KAO BRCKOM
Bravo predsjedice Biden, dajte srbadiji haparata.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ukinuti RS nastalu na genocidu ODMAH.....
Odite na portale u Srbiji pogledajte komentare možda se ovom narodu probudi svijest.
Prvo Nato pa naplata stete pa ukidanje genocidnog entiteta!!!
Thank you mr. president
Ne seri Bidenu u pomozi kako treba .
Samo ti cekaj nekoga drugog da ti pomogne, krelac.
Jbg neko će na mitu fate orlović avlije pisati istoriju a neko na generalu i vojskovođi
Komentari na kljix jednaki komentarima na blicu kuriru itd - mržnja i tačka. Treba vas sve pustiti da se međusobno poubijate i dovesti neku normalnu raju da izgradi državu kad vi već 30 godina niste sposobni... Debilčine.
Nek si se i ti obratio.Da se zna ko vuce konce.
Ljudina
Ljudina je čim je stao na stranu humanosti (Izraela) u borbi protiv islamističkih terorista...ovo je samo nastavak istog stava
ajde ba yebo vas ratko debili glupi, hocu milju i po mjesecno u realnom sektoru. Mani mi se sta je bilo prije 25 godina, zivot ide dalje. Necu zivjeti od proslosti.
Hehe, ove sedmice bosnje lajkuju Ameriku i masu njenim zastavicama. Ali zna Joe cijim ste zastavama mahali prije 15-20 dana 😁
Pozdravljam i ja ... Neka crkne ker u zatvoru!
Idite na Kurir, koji su to bolesni ljudi i komentari pa to nema u tri pm, oni uzdižu i slave ratnog presuđenog zločinca, još na to govore kako je u Haagu sud za srbe. Halo debili dal vi shvaćate da ste vi na druge krenuli, i sakatili ih goloruke dok nisu nabavili oružje i mogli se suprostavit? Sagradit jedan kineski zid oko srbije, i nikog više ne pustit van. Sramota.
Thank you, President, we have not forgotten how much you have helped our people, thank you to America and the American people.
Tako je predsjedniče!I neka svaki mjesec budu vježbe na Manjači i da se dive vašoj vojnoj tenici građani Banja Luke .