Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sto li nema komentara ? Ja navikao na veliku potkovanost cinjenicama historijskog aspekta a ovo vec treci put niko ni mukajet.da nije kakav svetac u srpskoj ?
Šta veliš Mihajlo, svaki srbin iznad 1000 grama častan, et ja bi reko obrnuto .....
Srbi su imišljena nacija, to su nomadi SERVI koji su uvjek davali guzucu onome koji najbolje plača, a množili se uz pomoč incesta i prvenstveno sa ciganima. Kasnije dobiše "naciju" kad su ih Turci malo školovali ali zato su im derali sve žensko od 12-62 i tako ste nastali. Tako da u "srpskim" venama toči 5% slavenske krvi, 5% šiptarske, 20% ciganske i 70% turske krvi.
...cjela BiH posijana Bošnjacima i Hrvatima.. ;)
vi barem nadjete svoje a oni srbi po sarajevskim kazanima nikad nece biti nadjeni...
@suri, teško dane kažemo nemoguče naći nešto što ne postoji, kao pamet,razum,humanost itd itd u jednoj usijanoj srbočetničkoj glavurdači.