Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svim jevrejima sretan praznik! Sto se komentara na ovakve vijesti tiče, govore mnogo više o vama samima...
@zateznistub Ebo ti svi jevreji mater sad !!
Kakve veze bosanski Jevreji imaju sa sukobom Izraela i Palestine? Znam da ovdje ima dezurnih bolesnika, ali u zadnje vrijeme prevazilazite sve granice bolesti.
Prosječni Bošnjo "vjernik" danas - što više širi mržnju i mrzi i pljuje sve i svakoga ko je na bilo koji način drugačiji od njega, to je veći musliman!
Zasto Bosnjaci mrze Jevreje? Zato sto su evropska Palestina. A da tako svijet nije odlucio, ne bi i jedni i drugi zivjeli sprceni na malom procentu. Naguzeni ste i ponizeni. Sad mozete i dalje da pustate svoj ocajnicki krik sa 24% koji vise niko nikad nece da cuje.
dal je moguce da jebena reklama huawei stoji vamo desno vec pola sata hebala vas reklama u guzicu
Pa koristi AdBlock i nece ti nikakve reklame iskakati. Ako koristis chrome evo ovo instaliraj https://chrome.google.com/webstore/detail/adblock/gighmmpiobklfepjocnamgkkbiglidom
@zvezdaleee hvala brate
Zasto ova poturad mrze jevreje. Ima li da ikoga volite bolesnici bez identiteta.
Možemo li bit insani/ljudi/human beings i potražiti zlo na ovom dunjaluku/svijetu tako što ćemo optužiti negativce,a ne narode i pripadnike pojedinih vjera. Kako meni smetaju izjave pojedinih političara za moj narod mislim da ne bi bilo pošteno da ja isto tako mislim odrugom narodu.
Svima koji slave. Sretan/Srećan vam praznik.
Ubice
Da Bog da im uvijek bilo mracno
oooosam daaana!!!!! mjenjam vjeru oma'h....
sretan božić hrvatima katolicima, kao i ostalim narodima koji ga štuju.
Sretan praznik gnjide i lopovi
Neka je sa srecom bosanskim jevrejima.Ja licno se sjetim Sergej Barbareza kao najboljeg bosanskog jevreja 😃