Komentari (127)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi koji slave, iskrene čestitke
Prijatelju stari ispricacu ti pricu, o nesretnom noju i tuznom mladicu. Zivotinje volim, geoparda imam, tri goluba bijela, sa njima sve stima. Sve zbog jedne zene, tudja krv se proli, zivotinje jedne koja zivot voli. REFREN: Paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, sve mi uzela. Spanija, Spanija, paprike patlidzan i buranija... Bosnia, o Bosnia, mala bara puna krokodila... Sve mi uzelaaaaa, aaaaaa sve mi uzelaaaa
חברים יקרים, Happy New Year 5777 🕴
A mir u Palestini?
Smrt palestini i svim palestincima! Zivjela Bosna!
@izmetbegrudonja Niko ovdje ne govori o nikakvim im 'svetinjama' nego o plitkoumnim islamcima i njihovom duboko ukorijenjenom antisemitizmu koji toliko zla cini ovoj Bosni. Treba da vam je drazi jedan Bosanski kamen nego sva palestina i svi ljudi u njoj. Zasto Albanci ne iznose antisemitizam? Da li zato sto znaju da to steti njihovoj zemlji? Da li zato sto su Albanci narod a ne samo vjerska skupina?
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
za sve jude sa klixa....ARBEIT MACHT FREI
שנה טובה לה קןלם. SHANA TOVA LE KULAM! Sretna nova godina svima! Happy New year to all!
pocrkali dabogda
većina današnji jevreja ne vjeruje u boga. da li će nakon 3.000 godina još uvijek biti kršćana, čisto sumnjam. muslimanima će vjerovatno trebati nešto više jer su tek u 1.400 i nekoj.
srecna nova dragi nasi jevreji. da proslavite u zdravlju i veselju.
@hilmijasurutka blizu sam
Ušguruš peškereš, eškere se pete kolo da.
Sretno vam
Lijepo
Sretan vam praznik!
Njih 19 u BiH. Imamosjecaj da bi svi mi volili da ih ima bar milion.
שנה טובה
Shana Tova!
Srećan praznik, da ga u miru proslavite.
Jevreji su narod koji je bio najdraži Bogu, kome su došle prve upute od Boga, narod koji je prvi prekršio Božije upute,zbog toga je taj narod proklet od Boga.
Cini mi se da bi ti mogao biti proklet od Boga. Kako ti znas kome ce se Bog smilovati a kome nece oprostiti? Da li znas da je gordost grijeh?
@macak mali Pa, i covjek ponekada ima najdraze djete pored toga sto svu svoju djecu voli.