Komentari (99)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dok se Asima konobara pita nikad neće te ni biti
Pustite šuplju, nisu ravnopravni jer Evropa ne želi u BiH 1 čovjek 1 glas jer su stanovnici u BiH većinsko muslimanski pa se boje islamske države pa će radije žrtvovati Jevreje, Rome i ostale nego da BiH bude država kao i ostale. U najboljem slučaju će dati i Jevrejima i Romima konstitutivnost pa da onda 5 članova predsjedništva hodaju po svijetu i sramote nas nego 1 čovjek 1 glas.
Uclani se u neku stranku ili je osnuj i eto ga
Od čega nezavisnost, svuda stranci sjede, komanduju ili sude. A od EU nema ništa! Ti si se uhljebio i tebi je dobro, a ostali pripadnici tvoje zajednice će prije blagostanje pronać u Izraelu nego u BiH, pogotovo sada kada novi val ide iz Turske, a zna se kakav odnos imaju prema vama.
Realno nismo ni.mi konstitutivni ravnopravni neki su ravnopravniji od ostalih iz tih čopors
sta hocete, jos nam nepismeni Romi fale na politickoj sceni ili licemjerni i bezdusni zidovi. Mars
Zasto imamo 'konstitutivne narode' i 'ostale'? Jer je to dio sporazuma iz Dayton-a. Konstitutivnost na nivou naroda, a ne gradjanina, je dio kosulje u koju su BiH 'stavili' ovim sporazumom, nekad dobrog dijela BiH odjece, danas nesto sto sve vise lici na nakaradu. Ali, to ima elemente istorijske nedosljednosti medjunarodnih faktora: od embarga na oruzje 90-ih, nijemog posmatranja etnickog ciscenja, neodlucnost itd., sve do Dayton-a i ovog sto imamo danas.
Samo vam Laktašenko brani u ravnopravnosti, niko drugi!
Sa genocidnim i UZP srbima i hrvatima u državi niko ne može biti ravnopravan, tužno ali istinito, gdje god srbi i srbokatolici prelaze 10% tamo ili vlada fašizam ili nešto nalik njemu..
Ajde Finci, nisi ratovo za nju 😁
Nisu ni hrvati
Sjebase vas moj dervo....
Kinezi prisilno zapošljavaju ugire kao kriznu radnu snagu. Ko ono pravi Blok7
glasalo se za građansku državu. svi su prevareni. i nadglasani od strane nacionalista.
Psi imaju više prava i zivotnih okolnosti ,nego čovjek u BiH.
Ova je drzava pojedinaca i babini sinovi i kci, zato nemoj mi reci molim te da je moja drzava.
Mene bi bilo sramota zivjeti u drzavi koju mrzis. Sramite se karpatlije i skuturi prestanite zivjeti u mojoj domovini koju nevolite ako ova zemlja nije tvoja onda je moja.