Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema tu dogovora. Kako HDZ kaze
Jel mi to nemamo ni jednog sudije koji nije član stranke i nije bio na listama? Usput, odakle mu najviše bodova?
Svakog jutra svjedočimo izdaji interesa BiH od strane moraliste i lažnog pravnikaNermina Nikšića. Očekujem enormna zaduženja kod MMF-a i tehnički mandat još barem 15 godina.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Trojka izdajnička dade sve, bijede prodane
...da su sutra izbori pogan izdajnička bi prekosutra bila prošlost,a Nikšića bi poslali u Konjic neka mu dole sude.
Trojkasi prodaju i rasprodaju sve sto je valjalo u drzavi, sve sto su patriote drzave godinama gradile i branile. Dabogda im se potomstvo zatrlo.
Nisu se oni ništa dogovorili, rekao im Човке kako će biti.
Sve Prodadoše . Nametnuti Smradovi.
Kazu Forto neBosnjak i Niksic Livada da je sve to oke, jer nece da ulaze u konflikt sa HDZom, pa eto, neka bude. A covjek "nema pravosudno iskustvo"!!!
Zna se. Muslimane ce predstavlati onaj ko bude najposlusniji . A to su Neka i Kona.
Posto su sada sve institucije BIH na svim nivoima pod kontrolom Srbije i Hrvatske, dakle okupirane, lojalni gradjani BIH sada moraju osnovati BOSANSKI SABOR kao stalno tijelo, koje ce preuzeti odgovornost za odbranu drzave. Nepriajtelji BIH su se sami identificirali kroz svoje secesionisticke, antibosanske i veleizdajnicke poteze. To su institucije Srbije i Hrvatske i kvislinzi, medju kojima su najznacajniji SNSD, Ujedinjena srpska, SDS, HDZ, HRS, HDZ 1990, SDP, NIP, NS, SDA i SBB.
Prvi korak je identifikovati neprijatelje i njihove pomagaca a onda razviti startegiju i taktiku odbrane, koju do konacnog oslobodneja Republike BIH mora voditi BOSANSKI SABOR KAO STALNO TIJELO, NEVLADINA ORGANIZACIJA, KAO OPOZICIJA HNS-u I NSRS-u. Ovu akciju osnvanja nevladine organizacije BOSANSKI SABOR trebaju inicirati, osnovati za sada 4 stranke DF, NES, SZBIH i Platforma za prograse, stranke koje su do sada pokazale da jesu patriotske, principijelne i da im je drzava na prvom mjestu.
Sve je to Vukojebina.
kako gonič robaova kaže, ima da bude
Ambasadorska koalicija ( Trojanska kljusad ) nema svog stava, njihov stav je stav Zagreba i Plenkovića
ako je stručan i ako će raditi po slovu zakona, može biti i marsovac
COVJEK NEMA PRAVOSUDNO ISKUSTVO!!!
Trazili ste gledajte
Jedino Čović može ovu zemlju dovesti u red,zna a hoće!
Eto i glavni sudija vam iz Širokog Brijega
Sto Covic kaze, to ovi s TRI prsta rade.
Na zalost meni ovo liči na trobojka a najmanje trojka. Ljudi moji sta mi ovo sami sebi radimo nikada necu svatiti.