'Nije lako biti član, ali vrijedi truda'
0
Jerzy Buzek: Vrata EU za BiH su širom otvorena
Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vrata otvorena, a isprednjih stoji znak \"Zabranjen ulaz\".
tri jezika,tri nacije,tri vjere,tri nacina razmisljanja,tri mrznje,tri nevjere,tri istorije,tri geografije,tri kulture itd,itd.....nema pomaka za hiljadu godina najmanje,alija je svojim masnim prsticem potpisao dejton tj grobnicu bosne i unistio ono sto niko nikada nije uspio.
VELIKA hvala Gospodinu Buzeku na podrsci!! Drzava Poljska i BiH-a IMAJU zajednickog neprijatelja a to su rusi i njeni ruski imigranti, srbi.Poljska je godinama bila nad ruskim terorizmom Rusije! Jos jednom hvala Poljskoj i Predsjedniku Buzeku.!
Je li te to kriminalac Milorad Dodik placa pisati, ako se iko raspada TO-JE TERORISTICKA SRBIJA.!!!!!!!
haha,sve ce ucinit samo da bi sacuvali BiH,e pa nece moci bruderu,zlatom i djamantima da nas zaspete ne vrijedi,BiH se raspala davno
EU je kriscanska unija turci i ostali turcici nikad nece biti u njoj
Vazno je EU-i da je prihvatila TERORISTICKU I GENOCIDNU SRBIJU ZA KANDIDATURU CLANA EU-e....... E J.EB.AT CE VAM MA.TER SRBIJA I SRBI.!!!! Dobit ce te sta ste zasluzili.!
Vehabije FINANSIRA I IMPLEMENTIRA SRBIJA U SRCU CET.NITETA-SRPSKOG GENOCIDNOG ETNICKI CISTOG ENTITETA! Kako to da su TE bradate \"vehabije u SRCU ETNICKI CISTIH SRPSKIH EKSTREMISTA\"???
Vehabije FINANSIRA I IMPLEMENTIRA SRBIJA U SRCU CET.NITETA-SRPSKOG GENOCIDNOG ETNICKI CISTOG ENTITETA! Kako to da su ste bradate \"vehabije u SRCU ETNICKI CISTIH SRPSKIH EKSTREMISTA\"???
Mevlida FINANSIRA SRBIJA I MILORAD DODIK SA Vladika KACAVENDOM!!!!!
05.11.2011. u 01:43h Houston*** je napisao/la: Grcka \"Akropola\", se pomalo rusi, a sa Akropolom i Europska Unija. Ovim kao \"fora\", otpisom duga, samo se nastavlja Grcka tragedija i sapunica. Zar Vi mislite da ce \"Banke, Investicijske kuce i MMF(IMF)\", tek tako nekome oprostiti dug. Kada bi se poceli otpisivati svi dugovi, cijeli monetarni sistem bi dozivio kolaps i srusio se u \"sedam dana\", ali sa ovim \"laznim otpisom duga Grckoj\", stvari se trazi daljnje rijesenje za zaustavljanje krize po Europskoj Uniji, te se pokusava naci rijesenje kako pomoci Italiji, koja ima dva puta vece gospodarstvo od Grcke, a koja je vec u \"bankrotu\" Kada se uz to uzme da Portugal i Spanjolska jedva disu, da su Slovenija i Island, na izmaku snaga, dobivate, \"Domino effect\", koji se rusi iznutra.
BOLJE I TRAKTORIST NEGO TERORIST
BILDERBERG (ILUMINATI-REPTILI: JEDNA VLADA NA SVIJETU JEDNA RELIGIJA JEDNA EKONOMIJA JEDNA VOJSKA TAKO CEMO LAKSE VLADATI LJUDIMA, NE MORAMO NI ORGANIZOVATI RATOVE A MOZEMO UZIMATI ENERGIJU IZ LJUSKE KRVI KAD GOD ZELIMO I ODAKLE ZELIMO.....
širom otvorena? propuh vam je, širom ih zatvorite.
Šef Delegacije Evropske unije u BiH i specijalni predstavnik EU Peter Sorensen rekao je da BiH mora puno učiniti ako želi da se vrati na put evropskih integracija ali je i istakao da je EU spremna da pomogne na svakom koraku tog puta. - Prvi korak EU neka bude ukidanje RS. Poslije toga ce sve samo doci na svoje.. I svima ce biti bolje nego danas.
Zatvori vrata da vas propuh ne napuše,sa ovoliko budala nigdje mi nećemo!
everopa tone a ti nama da nas primis