Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mada ove Harisovce ne gotivim jer su malo manja LOPOVSKA BAGRA OD SDA ZLOČINACA ali moram priznat da mu je ova na mjestu jer su mi ovi rezultati izbora uvjek bili šuhveli/sumnjivi, pobjeđuje uvjek nacionalisticko lopovska klika a svi pricaju kako nebi glasali za tu STOKU pa bi to prebrojavanje trebalo malo unaprijediti i bolje pratiti jer SDA LOPOVI SU SPREMNI NA SVAKU VRSTU KRAĐE PA I NA KRAĐU GLASOVA
ma nece do toga nikad doci jer to nije u interesu SDA, HDZ i SNSD, svi smo nekad bili u birackim odborima ili posmatraci na izborima i svi smo vidjeli da je sve jedna velika muljaza
Ovo mu je jedina pametna do sad. Dok CIK ne uvede elektronski sistem glasanja i prebrojavanja glasova ja više ne izlazim na izbore. A do sad sam glasao na svakim, i mislim da je svaki put moj glas otišao vladajućoj partiji.
Zar za ovo treba neka velika pamet.Jasno je da vladajući potkradaj glasove i da su uglavnom njihovi dobro plaćeni u odborima za prebrojavanje.Sve je svima jasno ko dan.
Dok je Stranka za BiH imala dobre rezultate, nije trebalo ništa elektronski. Žalosno je na šta se ova stranka srozala prodajući principe za fotelje. Ne kažem da je brojanje pošteno, treba tu uvesti kontrolu, ali da se baš Jerlagić javi da to popravlja, nema baš smisla.
Uspostavili ili ne oni ce opet kako njima odgovara :)
Dobro jutro Kolumbo.A da je profesionalna inspekcija ti bo zbog svog direktovanja u Elektroprivredi bio u Zenici. I sta se ti bunis. Sa mizernim glasovima si potrcao da spasavas SDA.
Hocemo Hareta!!!!
Ukrasti ce i elektronski... Ne sekiraj se
Pa barem će im biti teže hakovati elektronski sistem glasanja, kad znaš da imaju tu itekakvog posla oko zaobilaženja sigurnosnih sistema.
Bez toga nikad neće biti vjerodostojnog glasanja
Šta ovi pričaju lopovi i ublehaši, da oni prave program ne bi mogli ukrast više od 1 glasa jer ne postoje
sbih strah da ih ne pokradu na izborima a veliki su favoriti 😂😂😂😂
Predloži da sve važne entitetske i državne funkcije se ograniče na 4 ili 8 godina mandata, i da se pojedinci poslije tih mandata nemaju pravo ponovo kandidovati za bilo koju drugu funkciju. To predložiti i za vodeće stanačke funkcije !!! Tako bi stvorili zdravu konkurenciju i more dobrih projekta !!! A oni koji bi bili izabrani uz predloženi projekat dobro bi razmislili kako se ponašaju i šta rade u svom mandatu od 4 ili 8 godina !!!
Tu bi nastao kaos jer je 90% stanovnistva kompjuterski nepismeno, a da ne govorimo o tomu da bi komisija ili neki drugi asistent morao pomagati nekom starom dedi, baki ili neni da glasuje kako treba, a tu se onda postavlja pitanje bi li i tu bilo makinacija ako im trece osobe pomazu glasovati. Sve u svemu, po meni, popis stanovnistva treba biti relevantan biracki popis i tu onda sukladno izjasnjenju na popisu davati listice za bos., srb., hrv clana Predsjednistva, te isto i za Dom naroda.
Upravo tako jer se svaki papir prepraviti i zamijeniti dade