Komentari (154)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad treba vidjeti ko ce mas predstavljati u tom procesu, jer ako bude ona ista ekipa kao i prosli put bolje da i ne zapocinju proces. Dići dijasporu na noge, iskupiti cifru i uzeti dobre advokate koji znaju sta rade.
Eeee, đe sam ja tu?
Srbija iz Miloševićevog režima mora biti osuđena da bih BiH i ova Srbija danas mogli graditi bolju budućnost.
Ma bravo!!! Poslije toliko godina ste se sjetili žrtava. Nema više para od donacija zbog žrtava, pa ste našli novi način zgrtanja para.
Danas mi se javilo mnogo frendova iz Srbije i svi cestitaju na odluci o reviziji presude jer, kako kazu, to ce i njima pomoci da se oslobode Vucica i Nikolica i ostale cetnicke bagre koja vedri i oblaci Srbijom. Ja im vjerujem i razumijem ih potpuno.
@Boba70BG moji prijatelji se ne druze sa nacionalistima, to su sve sjajni individualci kojima ce se Srbija ponositi tek nakon sto se otarasi bagre koja na dnevnoj bazi manipulise krdom koje ce ih birati sve dok ne pocrkaju. Ja sam mnogo ponosan na prijateljstvo s tim ljudima, to su Srbi koje ja mnogo volim.
D. Ćosić kaže : - „Mi lažemo da bismo obmanuli sebe, da utešimo drugoga; lažemo iz samilosti, lažemo iz stida, da ohrabrimo, da sakrijemo svoju bedu, lažemo zbog poštenja. Lažemo zbog slobode. Laž je vid srpskog patriotizma i potvrda naše urođene inteligencije. Lažemo stvaralački, maštovito, inventivno.“ - „Laž je srpski državni interes.“ - „Laž je u samom biću Srbina“. - „U ovoj zemlji svaka laž na kraju postaje istina.“
Dobrica Cosic pseto jedno fasisticko.
Nema od tog nista,to je Bakirov zadnji pokusaj da ozivi politicki,ali to je promasaj nevidjeni,amater bio i ostao,kukavica ,a nadjite mi junaka iz te vrste,nema ga
Mnogi će reći;treba se miriti..i treba! Ali onoliko višegodišnje spremanje agresije,zločina,sistematskog progona i etničkog čišćenja da se zaboravi radi pomirenja?? Pa toliki ljudski životi su u pitanju...
ovoje zvanićni poćetak raspada BIH vidjećete ...ja selim u HR dok se sve lijepo razjasni kome što i koliko
@novi- sretan put.....
@novi- sretan put.....
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Iduca tuzba Hrvatska....pa nek se khurce nekom drugom....:):)
pa će vam Hrvatska poslat raću na uzdržavanje 400 tisuća izbjeglica nekih 5 godina i oslobadjanje oko 50% teritorija BIH
mogu ga samo cuclati..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
De ma go gi ja. Ja ja, de ma, ja go.
Bakire suvise si usrao do sada, da bi se sad vadio, na narednim izborima ides u nepovrat.
Može biti da je revizija presude zamišljena tako da se pripreme otegnu godinu i po', taman do predsjedničkih izbora. Sastavljanje teksta za zahtjev o reviziji, konsultacije sa onim pravnicima, inim diplomatama, organizovanje dokaza, pripemanje svjedoka, prikupljanje dokumentacije... i eto ih u izbornoj kampanji. Tada formalno podnijeti zahtjev za reviziju iako znaju da od toga neće biti ništa Time će se kupiti glasovi ne svih, ali mnogih koji su sada protiv SDA.
Ma jok. Skretanje paznje s federalizacije... Mora ici novi izborni zakon inace ni nema izbora, i to sve po apelaciji nekog Hrvata. Ukrsti to sa rezolucijom EP o federalizaciji...
Podrška jašta. Prijeko potrebno jedinstvo svih probosanskih snaga. Gdje su ostali?
...zatvaraj prozore, ne radi grijanje...
Kod Bosnjaka je jedan od najvecih problema sto bilo sta da uradi neka politicka stranka odmah se druge prepadnu da ce dobiti politicke poene. To ce nas unistiti. Hajmo raditi na tome da skupimo sto jace argumente a ne raspravljati se okolo je li presudu pokrenuo Mujo ili Suljo.
''Dodaje da se ne trebamo plašiti implikacija na odnose BiH i Srbije nakon aplikacije za reviziju presude. '' uopste se ne plasimo tih implikacija, nego samo na implikacije na odnose unutar bih. a sa ovakvim ignorantskim stavom razloga za strah itekako ima. ovo je jedna verzija stvarnosti koja nema nikakve veze ni sa istinom, ni sa pravdom, a najmanje sa pomirenjem.
Mene interesuje koga ovaj SDA-klon predstavlja. On je pravi primjerak kako nesposoban SDA-uljeb postaje SDA klon. Pa cijela stranka mu može u jedan tramvaj da uđe- i to svi da sjede.
Klonovi su budućnost. Buahahaha.