Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Refko Ivanic-sporo pamti al zato brzo zaboravlja:))
Ivanic je znamo sta, prikriveni četnikčić. Samp ovaj Jerlagić je sebi umislio da je bitan faktor, a zapravo je seoska lola i sitna varalica. Jos pamtimo koliko nas je SBiH unazadila, da ce njihove greske ispastati generacije. Gdje je sada vas Damir Arnaut, povjegulja i lazni patriota.
Djikanluk je opasna bolest! A vrlina im je to da sporo pamte a brzo zaboravljaju!
Izgleda i ti zaboravio šta si se para nahapao u elektroprivredi. Ko o čemu kur.va o poštenju. Svi ste vi političara isti nebitno koja nacionalnost i stranka. Gov.na kako god okreneš.
Kako mudro zbori bošnjo, ko da mu je on nešto valjo pa mu Srbin osto dužan.
Bravo Amere. Djikane treba opominjati i prijetiti im, i ne saginjati glavu nikada, nemamo zbog čega.
Pa nista, ako ste glasali za Ivanica pa vam ne valja iduci put glasajte za Dodika, mozda vam bude bolje. Nije stos da je on dobar, nego je stos da je najmanje zlo. Izmedju Hitlera i Milosevica bi glasao za Milosevica, ne sto je Milosevic dobar, nego sto je manje zlo od Hitlera. Tako i ovo.
@whey Jeste,Ivanić je došao kao"manje zlo",bio je to ipak dobar izbor,važno je bilo laktasenka odstraniti .
@fantom slobode Bolje glasati za Milosevica jer ako ti ne glasas drugi ce glasati za Hitlera, a to je vece zlo. Uvijek je bolje manje zlo od veceg. U ovom slucaju Ivanic je manje zlo. Jer ako ne glasas za Ivanica doci ce neko od fasista, a slozices se bolje Ivanic.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
...haj bolan, i alijini se kunu u zavnobih. iako su zabnobihlijama "dodavali municiju" preko nišana.
@Tarzanbegovic ...dobili? ne zna se ko je više "dobio", slobini ili alijini.
@munjaa ...jaro, jes to konto nešto reć?
sladak