Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Poceo je iz pastete iskakati! Politicka scena BiH je puna ljigavaca, al ovaj je LEVEL PRO.. Dajte mu kakvu trafostanicu, nebi li ga struja sprzila, navalio na Elektroprivredu ko da mu je dedo kablove razvlacio.
Nije mi jasno sto klix uporno objavljuje nebuloze ovih propalih stranaka.
Molba za clanove Presjedništva SBiH , glasajte boni za to sto oec Jerlagic, na taj nacin ce te se spasti vaske. Bake neprimaj i nedja mu nista, da se nebi skupa sa njim gusio
odhebite luzeri
a ti uslovi su sigurno vezani za rad u najboljem interesu naroda i drzave
traži ke$
Nekako mi ovaj tikvan djeluje ukočeno. Kao da ga je udario napon od 220 volti.
AAA pikolo ga ali ko zna sa koje strane
Nisam član nijedne stranke, a da sam na mjestu SDA ne bih ti Amere dao ni da budeš vozač. .. čuj frajer otvoreno uslovljava...
Mislis treba nekol'ko vas da se uhljebi? To su ti uslovi jel'?
Nebitan ste faktor. Bili i ostali. Hajd' sad zdra'o
Ne brinem se ja za vas. Ne idete vi nigdje iz koalicije.
Zar i ti sine Mitre. U ovom tamnom vilajetu od Bosne i hercegovine svaka šuša ima i postavlja uslove samo jadni narod ili ti ogroman broj sirotinje nema pravo na hljeb a kamoli da nekome postavlja uslove. Blago svakom članu i najmanje stranke u ovoj zemlji. Uživaju kao bogovi zato mrtvi padoše da se uguraju u koju bilo stranku. Narodeeeeeeeeeeee, dokle?
Uslov da popusis smoki bakiru..
Koja kurva Tito dragi...
lopov
Trazit ce kakvo ministarsko i direktorsko mijesto...
Ma ko ce vas jade jadne. Vi cete nekome uslove postavljati grdne rane