Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najgore je 2 godine ne biti ministar...valja to izdurat...
Pa kako da ne volis ovu drzavu > "zabranjeno mu je obavljanje ministarske dužnosti u naredne dvije godine."
Prema podacima iz Konakovićevog imovinskog kartona, njegova supruga raspolaže imovinom od 4.290.000 KM, a radi se o polovini vlasništva nad tri stana, od 90, 64 i 62 m2 (490.000), polovini kuće ukupne površine 200 m2 (300.000), osmini zemljišta od 12.000 m2 (3.000.000 KM), polovini i četvrtini poslovnih prostora od 120 i 24 m2 (450.000), te o 50.000 KM koje ima na računu u banci. 
To je od supruge, a jos duplo vise ima sam Dinko. Kafa ce da odgovara za kriminal?
"Radom" za boljitak
a tom odlukom zabranjeno mu je obavljanje ministarske dužnosti u naredne dvije godine. To je BiH !
Ja zaboravila da ovaj lik i postoji hah.
Sta ce biti sa Kukicem i Rudnickim kriminalom koji je mjeren u desetinama miliona privrednog drzavnog i stranackog kriminala kroz udruzenu i organizovanu pljacku koja je pocela prije 15-20 godina kroz SDA koja je to sve odrzavala do prosle godine kada je i formirana nova stranka i sukob sa SDA? Evo dokazite hapsenjima i zatvorom uz oduzimanje imovine i novca desetinama onih koji su ukljuceni u tu pljacku i pocet cu vjerovat u pravdu i zakone.
coek je na slobodi i vjerovatno nece ni vidjet zatvora
uračuna mu se vrijeme suđenja što mu dođe 2/3 i slobodan čovjek
Otkad je ovaj u zatvoru. Što? Jel mutio nešto sa onim kobasicama i trovao narod
Das drzavi porez, ona da novac da upravlja ovakvom onda ovakav s tvojim parama kupi tvoj glas :)