Komentari (130)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Danas sam kupio Klasov hljeb, Zeničko mlijeko, Oazu, Tops, bingovu pavlaku, Milkos jogurt, sprind jufke, bingo jaja, vispak supu, Nova vitu, corn-flips smoki, Bajra kobasice, Maza eurokrem i Zlatnu džezvu. Idemo dalje. .
Nadam se da neće pasti nikom na pamet da ponovo pokrene rat u BiH. Ovaj put bi to bio daleko krvaviji rat i mislim da svi koji huskaju na to trebaju biti toga svjesni... Mnogo nam je ljepse uzivati u miru, prosli smo kroz taj pakao i ne treba nam ponovo!
Zaštitite nevine žene i djecu to je najbitnije,a ne čekat kad se zlo dogodi.
Njihovih igranki je svima puna kapa!
Vi ste jedino pomogli KOsovu, a borite se do posljednjeg Bošnjaka i Ukrajinca. GAmadi.
Ili nas primi sutra ili nas nikada ne spominji
Jel nova pomoć one dvije haubice što odoše autoputem prema zenici?
Obratite paznju na tog Hitlera iz Madjarske.
I BiH u NATO, Radmanović je potpisao a kasnije i Dodik. Tako da su svi u BiH za NATO
A okani se nas više, nemoj nam pomagati života ti
Samo nam navlaci problem svojim laznim obecanjima. Vece budale sto mu vjeruju.
Imate od vepra iz laktasa jedan middle finger🤣🤪 A od цовица nike osmjeh😅
Debili likuju, a nisu svesni igranke. Neko od naših treba izaći i reci da se ne stavlja u istu rečenicu, kontekst Ukrajina i mi, ovo je trusno tlo. Osim ako neko nece namjerno da zakuva opet A taj neko su ameri, a neko to neće da vidi naočigled svih
Četiri borbene grupe, od toga tri u zemljama koje graniče sa Srbijom, NATO na Drini, na Kosovu, u Albaniji nova zračna baza. Ispostaviće se da oni preleti jesenas uz granicu Kosova, pokazivanje neke sile rashodovanom ruskom tehnikom, nisu bili baš najpametnija ideja.
ma odjebite i i vi i ukrainci i rusi i pustite nas da zivimo svoj jadni zivot
Polako se prenosi sukob na BIH... Ista priča
Previse političari spominju Nuklearno danas... Kao nekoj maloj stvari pa ce biti kao iz filma threads iz 80tih
Neće ovo na dobro izaći,samo su nam još trebali poslati Nizozemce da nas brane !