Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ETO NASAO SE SLOVENAC DA NAM KAZE DA NASERA TREBA UHAPSITI, A SAM PRIPADA LOPOVSKOJ DRZAVI CIJA JE BANKA OPLJACKALA STEDISE SA PODRUCJA BIVSE NAM DRZAVE. KOJA DVOLICNOST ???
Ko ga je pustio da pobjegne?? OVO JE NAJBOLJI DOKAZ DA POLICIJA I KRIMINALCI SARADJUJU, DA NIJE TAKO KLEPILI BI GA NA SPAVANJU, JOS JEDNO ZAMAJAVANJE NAPACENOG NARODA,
Pa vidite kako Srbi i Muslimani mogu lepo sarađivati :-) Čitam spisak imena i vidim da nema problema :-) Što se ostatak naroda ne ugleda na kriminalce?
kume izgleda slaga nas ona pogan zlatko, ovi hoce da nas hapsu , e haram mu bilo sve pare sto mu dadosmo, i sto leti sa nasim avionom.a neostavljaj me odze samoga medzu ovia sto hapsu , kuku mene bez tebe kume. tvoj fahro
prvo uhapsi Janšu, počisti u svojoj avliji, separatisto j..... & petrodolarski!
Pa šta se onda kurčite niste ga uhapsili znači propala vam akcija
mene vise brine cinjenica sto je prvi policajac Srbije u premijerskom odijelu dosa dijeliti lekcije \"izgubljenom\" Sadikovicu. Nije trebao (B)acic imena nekolicine OLOSA priopciti Cadji i Sudikovicu pa da oni startaju kó biva AKCIJU (zamislite) LUTKA. On je trebao prozboriti ili mu se pitanje postaviti o OBAVESTAJNIM DOUSNJACIMA kojih u SA ima da im se broj ni slutit ne moze. Sadikovicu, zalim sto TI ovim putem MORAM savjetovati, ostavi se \"TA\" posla nije to za TEBE. Za utjehu ako bi trebala biti utjeha, ova konstatacija ne odnosi se samo ne tebe nego VAS drzavnicki VRH. Ama da smo vas lupom trazili ne bi TAKVE nasli, tko \"Drzavu\" vodi?
Šejla 14.09.2012. u 17:30 Kako će se zvati akcija u kojoj će cilj biti hapšenje radončića.? Ljutka 2? Hvala!1 0 ŠEJLE, ŠEJLA, TAJ FILM NEĆEŠ GLEDATI ! ZNAŠ LI TO SAM JA !
Lutka se zove po Naseru koji je trošio više krema za lice nego obdanište marmelade .
Kad bi te hapsili niko živ nebi ostao na slobodi. Na Balkanu niko ništa neće da ti uradi dok ne podmažeš.
E, NEMOJ NAM KORUPCIJU DIRATI ! OD TOGA ŽIVIMO I ZA TO ŽIVIMO . Političari i rukovodici
Kako će se zvati akcija u kojoj će cilj biti hapšenje radončića.? Ljutka 2?
Kad vidim da hapse ove krimose,malo mi se vrati vjera u drzavu!!
Koliko ste samo navrli da ga upozorite... prvo Fahro, pa Zlatko, sad EU... sta vam je ba vise! Niste mu valjda duznici. Ili cupate Zlatka iz go.vana???
Dobro ba... shvatio je i on i mi do sada....