Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Smanjite plate sebi i ostalim budzetskim uhljebima i dzabahljebarosima, ukinite finansiranje politickih krimanlnih organizacija iz budzeta, i jos par slicnih mjera da poduzmete i bilo bi para za opremu k'o salate.
Bla Bla
--- imamo problema u vezi sa tehničkom opremljenošću na svim razinama Ni na jednoj hrvatskoj razini nema problema sa opremljenošću VOZNIM PARKOM autohtonih i legitimnih predstavnika hrvatskog naroda ! Čiović kupio nedavno zvijer i OPREMIO SI NELEGITIMNO PREDJEDNIŠTVO U MOSTARU za koje je mogao kupiti flotu vatrogasnih vozila ili nekoliko KANADER aviona !
Neka vi politicari vozate auta po 200.000 KM a narod ce slaufom gasiti pozare majku vam lopovsku Bagro ...
Čuvaj ti pare za našeg Bakira, pa dobiješ još jedan mandat, a što gori, od Boga je.😀
Kako ti Jelka ne izgoris?valjda ti onaj nakon kamena baci koktel na kucu garant je dobro opremljena:))
Imamo mi najveći problem s vama nesposobnim.....šta god se spomene mi s tim imamo problem - požari, poplave,(ne)zaposlenost, školstvo, zdravstvo, putevi, voda, borci, maline, industrija, izvoz...pa sa svim imamo problem
BiH mora radit na toma da udje u NATO tako da dobije pravo trazenja pomoci NATO clanica u slucaju elementarnih nepogoda ka sto to Crna Gora koristi ovih dana...
Pa sto ne kupite kanader 1M km a gasi ko tri helikoptera
sta ti to znaci mi imamo...to ako se zapale vile politicarima da mogu hitno intervenisati
imate vi 21 qu*** marke mi nemamo i sto ima u Baketa i Dode na racunima