Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
... jedna cudna zena jedna Jelena koje vise nema... pokazala je kako se magarci vuku za nos...
@Smucalo o djesi druze, vec sam se zabrinuo da ti nesto nije bilo jer inace hodas za mnom i lupas mi minuse :)
i ovoj se izgleda štima posao glasnogovornice u ministarstvu ili slanje na evroviziju... niti jedna ovakva reklama neke ženske osobe nije prosla bez odmah adekvatnog zaposlenja... u ovoj drzavi niko ne prdne u krevetu ako nece imati kakvog "hajra" od toga! tako nas i majkice i babe i djede naucile...
Jelena, svaka čast! Uživah čitajući tvoje utiske, a još više uživah u poruci, koju si izvukla iz svog glasnog ćutanja.. Usput mene si cijelo vrijeme asocirala na Đoletov stih: "Nekad tišina zna prepasti džina, kad ispusti krik..."
Fino.
Atomski to mi je njegov najdraži stih, već dugo godina..:) uz: "razbio bi svet od šale, da je samo slučajno od stakla, dunjo moja.."
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Attention whore!
najbolja mi je ona slika gdje joj je neko nabacio kartonsku kutiju na glavu... :D
Curo odradila si veliki posao. Kapa dolje!
drolja vlaška,ne znam sta je koji k.urac i spominjete
Ajde kravo rasiri negdje noge i radi ono sto najbolje znas kurvice najobicnija.
NEVJEROVATNO ! SVAKA ČAST !
Jelena, bićeš je.ena!
BTW. cura je pametnija od 90% i razumijem da svako ko je ne SUPPORTA da je maloumnik.. To je to
vjerovatno niste shvatili njenu poruku.. ali mozda nisam ni ja na nacin na koji je to ona htjela al sam shvatio na svoj.. a to je da pojedinac ima moc, a mozete li misliti kakvu moc onda ima masa.. Pa zašto onda narod u BiH dopušta sebi nešto tako od pojedinaca koji gledaju samo na sebe, a imaju svu moć u BiH.. Mislim vi ste krivi jer to dopuštate.. Ja nisam.. ja nisam nikad u životu svome glasao za nekoga, niti ću, sve dok ne bude čovjek koji ima potencijala.. Tročlano predsjedništvo, RS i pičke materine.. sve to treba ukloniti.. Nema smisla, ovo je Bosna, ako ste Srbi ili Hrvati.. idite u Hrvatsku ili Srbiju.. Ovo nam je sve nametnuto jer tako vi odobravate.. Jednostavno revolucija je najbolja stvar za ovu zemlju.. Stvarno nema smisla šta se dešava u ovoj Bosni.. Glupo do bola..
"Mislim vi ste krivi jer to dopuštate.. Ja nisam.. ja nisam nikad u životu svome glasao za nekoga, niti ću, sve dok ne bude čovjek koji ima potencijala.. " OK, mogu se složiti s tim da je narod kriv jer on bira takvu vlast. Ali nejasno mi kako možeš da ne glasaš kad budu izbori? Tim činom dopuštaš da neko manipuliše tvojim glasom. NEĆE OSTATI NEISKORIŠTEN, to sigurno.. Ako misliš da nemaš za koga glasati, makar izađi na izbore i poništi listić..
ma yebala vas jelena vise
Jelena je htjela sama sebe da promovise da bi se probila na stranu, nije ona glupa moj jarane. Malo po malo i vidjeces gdje ce ona biti uskoro. Ne zajebavam se nane mi mrtve
kako bi joj ga metnuo,,,,
moras ga prvo naci mikroskopom...
PODRSKA
ja bi nju opalio a vi kako hocete
ja nju ne bih opalio?
onda si peder
hahahaha uhvatili su i "prosperitet 'u cetnitetu robna kuca u pozadini nije renovirana vec 30 godina hahahaha