Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ Mrki pa njegovi argumenti samo kazu ko je gazda a ko sluga i ne govori glasno mogao bih te cuti neko u Sarajevu pa eto ti belaja.Tvoj komentar o postojanju Srba u Hrvatskoj je neoboriv argument
@Bosanac \"Safvet Bašagić\" HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA Ko ti je bolan ovaj? HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA Narodni pjesnik ? HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH Eeee da je sad ziv pisao bi dobre textove za Thompsona ! :)))) Blago tebi sta su tebi argumenti....
Mi u RS-u treba odmah da se odcepimo iz Bosne i Hercegovine. Samo napred braco Srbi! Svi ce da nas priznaju jer smo divan, posten, kulturan narod i ceo svet nas voli i podrzava. Nas Dodik je napravio vec bolji entitet i zivimo kao Svedjani. Rekao je juce da ce rafinerija biti najveci gigant na Balkanu i da ce najniza penzija sa sadasnjih 150KM skociti za neverovatnih 10%.
Da podsjetim uje i cete ,sa argumentom, da vide kad su prihvatili sadasnje nacije. Imam jos tovar dokaza.JADNI ONI. Safvet Bašagić Poezija napisana 1891 god. Znas Bosnjace, nije davno bilo, Sveg\' mi sv\'jeta nema petnaest ljeta, Kad u nasoj Bosni ponositoj, I junackoj zemlji Hercegovoj, Od Trebinja do Brodskijeh vrata, Nije bilo Srba ni Hrvata. A danas se kroz svoje hire, Oba stranca ko u svome sire.
@hrvat, kod vas u hercegovini nema NISTA osim kamena i poskoka
fish Kod nas u Hercegovini bogami Bosne nema
@Mrki Svaka cast ti si vec priznao,dok je god srpkinja Hrvatska vas se nece rjesiti.Pa ko koga jase,glupane.Sami legnete da vas Hrvati *ebu
SRBI NIKO NE SME DA VAS BIJE! NI U HRVATSKOJ NITI NA KOSOVU! I NECE VAS BITI, TAMO VAS SVAKAKO VISE NEMA. PRC..... LEPO SAM VAM UCERO. VAS PREDSEDNIK SLOBODAN MILOSEVIC!
Ima Bosne, beglerbeze, i Bosnjaka u njoj! Bili su prije vas i, akobog da, bice i poslje vas!!!
@UJO AKO SI ZA DOM SPREMAN, UHVATI SE USISIVACA I KRPE I DOMESTOSA, PAPUCARU JEDAN ! :DDDD
@chudo Ma grijesite,Srbija je drzava vase muske djece,a zenska ce radjati mlade Bosnjake,a baba( nana) i djeda ce ih normalno cuvati i njegovati u \"RS-u\" pjevuseci im \"Ljulja nana svoga pelivana,pola vlaha pola muslimana\"
@ hrvat a ti si najveci Rvat na Palama. Hajde jos polizi guzicu Mrkiju. Pa se izgrli sa njim. _______________ ZA DOM SPREMNI!
Mrki Nije bolan to UJO,iza tog UJE se krije naravno MUJO pa sere okolo,a predstavlja se za multietničara i antifašistu..
Mrki hahaha dobar vic! Sjecas li se oluje? Sta bi sa onom Republj. S. Krajinom? NEsto je nema. JEl ono Knin bio glavni grad?
@UJO STA STE OCISTILI, KAD VAM JE PREMIJERKA SRPKINJA, A PRVA DAMA HRVATSKE TAKODJE, MESICEVA ZENA :))))) UZALUD VAM POSAO ! :) Srbe ne mozete unistiti, mozete samo postati Srbi !