Komentari (135)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znaci svjesno unistavas prirodni tok jedne rijeke i ne dozovljavas joj da dise, tece i normalno funkcionise. I onda se seljo pitas otkud nam poplave, e moj seljo nije do prirode nego do nas
sta zna inzinjer gradjevine s kupljenom diplomom i sta zna bagerista koji ni b kategoriju nema polozenu...i sta zna njihov gazda sta je priroda a sta drustvo...
e ovi bukvalno peru sad sta kamenje ili kesh ne zna se jos
Pa dobro klix novinari, kad ste već objavili ovo mogli ste i pitati izvođače radova na trenu šta to i kako rade. Šta misle uraditi sa ti otpadom?
U kakvoj mi "civilizaciji" živimo, dobro je iko i normalan.
Pa sto nisu cijelog srusili , ovo ko da je rat onako bi se moglo nekako kroz rijeku sa autom ko u africi kad ono prodju.
mislim da je naša stranka kriva za ovo..ko bi drugi
Mah zaboli me ona stvar i za Dodika i Bakira sta kazu , nek rade ... ovo je ljep primjer, gradi se most asfaltira se i td...
Glup naslov ,glupa je ova sloboda media bgm valjda je bitno da se gradi, npr Gradi se most taj i taj zasto to nepisete
GLUPI BOSANAC
Ima li inspekcija gradjevinska, zaštite na radu, ekološka itd. Odmah obustaviti radove i firmu suspendovat do daljnjeg. Ništa gore od balinluka.
I sta onda ce opet traziti pare da se to sto su oni bacili u vodu izvadi za neku kolicinu novca i opet po nama smijesno Jel vako bacaju kod kuce?!
😂😂😂Koji paščetluk kad dodu poplave niko nije kriv
Da je reda sad bi bila unajmljena druga firma da pokupi sve komade cigle ručno iz miljacke a račun sa kaznom uručen euroasfaltu. Ne bi im više palo na pamet.
Balinska posla..
Ko reče neki dan kako KS najbolje funkcioniše u BiH?
"...samo blento,neznalica i lajavac mogao bi pomislit da ce ovaj materijal nakon sanacije mosta ostat` u rijeci. Most ce biti nov i lijep,a Miljacka na tom dijelu cista k`o sunce..."
Mozda prave hidrocentralu,trebaju zaustaviti vodu.