Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odma ga umjesto janjeta okrenut na raznju.Ako se pusti bice ponovo neka zrtva.Sasjec u startu.
Capnite mu pisu, za ove nema ozdravljenja ni izvinjenja.
Treba ga nasnimat po leđima,kakvom motkačom.
Osoba ce biti oslobodjena do kraja sedmice I ostace poznata policiji kad ubuduce uradi isto te ce policija nastaviti isto djelovati, uhvati pa pusti
Metak nije skup !
Mora da je Pop.
Ovi sto brane ovog, cekaj da dijete dobijes, pa ces vidjet kakav je osjecaj kad ti neki bolesnik ovako iskoristava. Sad ako dodjes do zatvora vidjet ces kako macori deru, pogotovo ove seksualne degenerike.
26 mu godina i okrenuo se pedofiliji. Mamlaze jedan, muda ti treba otfikariti. Za vas ni trunku tolerancije ne treba imati.
Gdje piše da ta osoba ima 16 godina? Drugo, volio bih vas vidjeti kako bi se ponašali kada bi pričali o svojoj kćerci. Sram vas bilo. Svako dijete treba da ima dostojanstvo i slobodni izbor.
Bolesno do bola lahko je nagovorit maloljetnu osobu na sve Ali zato ja bi pociniocu našo materu skino je golu i snimo kako mi cucla čugelja pa bi onda vidjeli ko bi sta objavljivo Ja sam za osvetu i uvijek treba kad se branis da udaris 10x jace
Možda su i tebe trebali uhapsiti, nisi ni ti sav svoj.
Ti čugelja imaš?!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)