Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
za očekivati je da svaki dan bude sve više zaraženih, jer svi mi koji imamo moja tv vidimo na lajv kamerama da je i pored policijskog sata sve veći broj auta na cesti...... liberalizacija potvrda da mogu voziti.......većina moj do moga
Koga boli kuhrac
Cudi me da u TK nema zarazenih ?
Zna li netko je li ovi iz stožera osim svojih regularnih plaća primaju još dva ili tri puta toliko jer su u stožeru? Pitam jer ako je tako onda će ova budalaština vječno trajati.
I ovi iz Jablanice su prenos iz Konjica. Džahide, Fadile, Berine... Hvala
Kako u SKB Mostar nije usla inspekcija kad ni oni nisu partner WHO da testiraju, vec je to samo KCUS? Jel to mozda Seka ne smije prstom u osije gniijezo u Mostaru?
@Marko87 Ništa vi nemate sa SKB Mostar,nikakve veze,zato odj..aus!!!
Sarajevo ide polako ali sigurno prema vrhu,..
Klix nešto ste zeznuli na stranici avaza 1170 zarazenih
@gooUser1586239701 broje i one sto su po triput testirali..
Federalac