Komentari (115)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kaže ako se ne dogovore biće blokada... pa sta je zadnjih 25 godina do blokada svega
ma suplja samo ko i inace :) samo se nesto dogovaraju, ja bi se do sad s pegamberima nagodio!
Kad svi shvate da BiH ne pripada isključivo jednom narodu ili stranci, nego svima nama podjednako i kad se budu uvažavala po Ustavu prava svih, ima neke nade. Ukoliko ostane želja dominacije jednog naroda nad drugim, jurimo ka raspadu.
ali prije izbora usaglasiti....USTAVNI SUD BOSNE I HERZEGOVINE MORA DODIKA PROGLASIT ZA DRZAVNOG NEPRIJATELJA I SKINUTI GA SA SVAKE LISTE KANDIDATA ZA NEKU DRZAVNICKU FUNKCJU I TACKA:::
Zbog Indolentnosti bosnjaka Covic je gurao svoju viziju izbornog zakona i na kraju ako ga ne zaustave u tome, dobice sto je trazio... medj.zajednicu libo racku za to
Usrana i propala država, razvaljena, krvava, prljava, zagađena, primitivna, fašistička Bosnia...
Sta kazu slova napisana u Deytonu Do sada to sve bilo ok sta je sad ako se mjenja izborni zakon koji je samo jedan od zakona u Deytonskom ustavu onda treba mnogo sto sta promjeniti pa onda o izborima diskutovati.Sta je sa presudom Sejdic- Finci
bjaaaaazi, bjaaaaaazi
ukinuti bosnjake, hrvate i srbe i svi da se zovu bosanci i hercegovci i lijepo staviti da svako svakog moze birati
u hrvatskoj nema problema sa bosnjacima, hrvatima, srbima.. pa su opet u qoorzu.. to je najmanji problem
Zabranit im kladionice gdje smo mi u vecini nek se njihova djeca kockaju i brzo ce doci tobe jer se od hercegovackog kamena nemoze ziviti!
Znači EU i SAD zastupaju HDZ,jer na ovom sastanku neće biti HDZ koji bi trebao da forsira svoj prijedlog.Garanti jebenog Dejtonskog sporazuma rade na njegovom ukidanju.
Ha ha ha...dobri stranci otvoreno na strani HDZ-a!
Stodvadeseta zadnja šansa.... Idemo dalje.
Kakvo mijenjanje izbornog zakona?!?!? Pa đe si gledo da Bosanac morebit preśjednik u vlastitoj državi?? Nemere to bidnut! Ja hočem da se jope prijavim za Srbina i da bidnem najprvi u gradu. Karadžiću ljubim te u bradu Yebo Žepu evo me u gradu
ukidanjem svih stranaka i njihovih uhljeba...stedimo pedesetak milijardi dolara...
Stranci podrzavaju iskljucivo prijedlog HDZ-a i guraju ga isto kao i akcize. Svi znamo da je taj covicev prijedlog katastrofalan i da legalizuje rezultate etnickog ciscenja odnosno trazi da se koristi popis iz 2013 godine. Pitanje za milion maraka: Cujemo svakodnevno Komsica, Niksica i Suljagica kako kritikuju ovaj zakon i coviceve ideje. Jel iko ikada cuo od Bakira ili Fahre da kritukuju ove ideje ili Covica? Ikad iko?
Koliko je do sada bilo POSLJEDNJIH ŠANSI ???