Komentari (100)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa ako osude ovakve ode nam vise od pola ministartava vlade sudija parlamenta u zatvor pa ko ca nas hranit i vodit u bolje sutra postali bi smo sirocad
AKO OPET PRIPUCA JACU BRANIT BOSNU IZ TREZORA JARANEMOJ
Stotine miliona ne moze iscrpit jedan covjek, to moze samo jedan kolektiv....Edina Mulahasanovića je na mjesto direktora FDS-a dovela SDA, sta cu ja vise pricati o ovom? .... I interesuje me kako Finansijska policija ili inspekcija mogu da dopuste tolike gubitke neke Firme bez ikakvih dokaza, a ujedno su i svjesni sta se radi, to nije trajalo 1 dan, to se radilo godinama....?
Najveći jad i najveći licemjer SDA stranke je AMIR ZUKIĆ. Frajer na papiru ima manju platu od mene a ja imam 1250 eura i hvala Bogu pristojno zivim, imam stan koji jos otplaćujem, auto od 10000 KM i to je to... Zavrsio sam fakultet, nisam babin sin, ranjen u ratu, hvala Bogu ostao ziv.. Neka mi on objasni kako on ima stan u Zagrebačkoj od 90 m2, kuću na 4 sprata kod Željinog stadiona, imanje kod Visokog, jos jedan stan u Mutevelića, još jednu kuću u Ante Fjamenga i ko zna šta još. Znači ljudi poput njega su bolest našeg društva. Na sve tri strane naroda naše BiH imaš takve likove.. Jednostavna računica, imaš 100 kurtona koji imaju po 100 miliona KM, to je 10 milijardi KM.. Čista računica kao ne znam ti šta. Rješenje za čitavu BiH, profitersku stoku pozatvarati i dati im mogućnost da s vremena na vrijeme čiste stadione, glavne ulice, kopaju kanale itd...
Zna se dobro ko je izvlacio pare iz FDS,izvjesni Aner Husic sa svojom firmom naravno sa Edinom skupa,a iz Tobbaca bivsi fudbaler Ceric ima Firmu Regulator skupa sa Avdagicem. Pandora je to Velika
KLIX VISE NIJE PORTAL DA PISE STA SE DESAVA..VEC PO UPUTAMA KO AVAZ- RADONCIC.....OVO SAD IDE PLJUVANJE ZA FABRIKU DUHANA DA JE MOGU PRODATI..... STO SE NE PROSIRE I NE ZAPOSLE JOS 100 MLADIH???? MA.JOK LAKSE DICI HALABUKU PREKO KLIXA PA PRODATI ;)
E moj Bakire????????????????????????????????????????????????????? Ako ne umiješ, jadan ne bio, što ne pitaš kako se pravi država, uništi nas stranka SDA, gdje god šta ima pokradoše a penzije na kapaljku i dijele se po cijeli mjesec usprkos LAŽNIM OBEĆANJIMA opet tvoga čovjeka iz SDA. Bakire SDA pokrade sve i ako STRANCI SDA DAMO SADA NA LOKALNIM IZBORIMA GLASOVE POTPISUJEM DA PENZIJE NEĆEMO UOPŠTE VIŠE NI DOBIJTI, BAŠ STE STRANKA NEZAJAŽLJIVA, GLADNA, ASOCIJALNA, BAŠ NE HAJETE ZA JAD.
Žalosno je kada čitamo ovo za nekadašnje gigante, ne samo BIH, nego i regionalne. A nevezano za ovo, upravo kako pročitah u jednom komentaru, SDA (koja sve to pokriva i preko koje sve ide) nas sve skupa ye.be preko 20 godina i mi ovce i dalje ili ne izlazimo na izbore, a ostatak opet glasa za istu stoku.
JEDNA OD NAJVEĆIH KRIMINALNIH DRŽAVA JE BOSNA I HERCEGOVINA! KO GOD IMA DVIJE ČISTE U GLAVI JADNO MU JE ODANO O ČEMU SE OVDJE RADI A SVE IKLJUČIVO ZAHVALJUJUĆI PRIGLUPOM ZAOSTALOM I MRŽNJOM ZADOJENIH NARODA ŠTO LIDERI OBILATO KORISTE. SAMO NAPRRIJED EVO USKORO ĆE LOKALNI IZBORI NARODI BiH NEDAO VAM BOG DA VAŠA RUKA SLUČAAJNO ZAOKRUŽI NEKU GRAĐANSKU STRANKU ISKLJUČIVO ZOKRUŽITE NACIONALNE STRANKE I NEĆEMO JOŠ DUGO HODATI USPRAVNO, GARANTUJEM DA ĆEMO SE SAVITI DO ZEMLJE OD GLADI.
@Muni ispavka ,.....................................................................................................................................................................JASNO MU JE ODAVNO.................,,
Kad j sda postavila onog arogantnogvglavonju edhema na celo lutrije i taj je prvo sto je uradio srozo olate maximalno radnicima s tim da nivi radnici jedva da su izlazili 600km. Sda je zlo da se nemoze vise rijecima opisat!
Sda i bosnjaci u akciji..gamad lopovska
Samo SDA - u lopovluku je snaga!
Ovaj Kenan Avdagic jedan od onih koji su uz dobru poslusnost dosli do mjesta direktora,lik ne zna dvije koze voditi. Radnici ga mrze,vozi auto od 100.000 radnici mu imaju platu 240 KM. Boga oca pokro,buraz mu direktor u BH telcomu. Uzeo od dobaljaca stotine hiljada. SDA narod zna
hocete da dirate mecku u p.... pa babo mu je 77% drzave dao da bi riđobradi sa svojom sda bandom harao po sarajevu. on misli da mu je to babovina, da je alija napravio
Bože postoji li firma, ministarstvo, bolnica, uprava koju vodi bošnjo a da nije bilo pljačke. Kada se stave ne papir ratne štete u KM-u od Radovanovih granata i štete od Alijinih tajkuna (Budnje, Radeljaši, Brankovići, Bičakčići itd), bog me ubio ako ovi naši nisu isti ili čak gori.
Ne postoji haveru. Neces vjerovati da u osnovnoj skoli direktor gleda da bude dobar barem na exkurziji.
Radovanovi su nas klali, a Alijini krali
Najveća afera u BiH o kojoj se ćuti, novinari dragi, jeste Pandora. To je afera u kojoj imate jasnu spregu kriminalaca sa sve tri strane u BiH, a koji istu tu aferu prikrivaju tako što proizvode politike mržnje. Nije Dodik postavio ploču Radovana Karadžića zato što voli Radovana nego zato što mu je potrebna stalna mržnja kako on i društvo iz SDA i HDZ ne bi završili u zatvoru. Pandora, novinari dragi - Pandora. Riječ je o milijardama koje se prikrivaju proizvođenjem mržnje.
Haveru u koju stranku da se uclanimo da ove shebemo?
@sejtan sjekac Plašim se da te stranke nema...ne znam...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
mi popuši li cigare oni lovu
Udruzeni zlocinacki poduhvat SDA-SBB na djelu. Privatizacijom FDS napuniti stranacke kase i dzepove pojedinaca. Zato se SDA krvavo bori da im koalicija sa SBB opstane, da imaju partnera u kradji gradjana ove zemlje.