Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sviju dovest u red, od kliničkog centra do boraca, da nema trta mrta!
jeste, od klinickog centra krenuti i istjerati onu aždahu
Kakvi crni borci, ovo sve ispod 35 godina. Ako su na očeve, onda nema od njih ratnika.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
E jbg, novi rat samo sto nije poceo a jos se nisustvari dovele u red ni od proslog. Mozete zamisliti u kakvim ce problemima biti administracija poslje novog rata ukoliko se ovo ne sredi i dovede u red.
A ni novi trezor jos nije naravljen.
Boračke naknade uvesti svima ali ne po činovanju,več po formaciji,jurišnici,diverzanti i sl.. pa ostali....
Odmah ukinuti udruženja,pod hitno !
Riki12345 bravo
Riki12345
Prije 20 godina SDP je želio regulisti status boraca i napraviti registar istih ali je SDA bila protiv toga. Bivša ministrica g-a Hadžović imala je iskrenu namjeru borce finansijski pomoći dok je bilo para. Danas je upitna svaka marka koju dobiju borci po osnovu svog učešća u ratu a o penzijama samo mogu sanjati.
Riki12345 hvala
Riki12345 Samo vi brisite ima I ko ne brise
Riki12345 A bili klikovci mogli Malo dignuti straznjicu pomoci borce a da Kreme brze
Riki12345 A bili klikovci mogli Malo dignuti straznjicu podrzati borce da Kreme Malo brze
nemojte našeg Esu Radeljaša da zaboravite ubaciti u registar, čovjek je bio borac , doduše logističar, a ništa do sad nije ostvario
I ovde će opet ispasti da su jedini sdaovci se borili za Bosnu, mi ostali smo samo statirali
ma da ste vi.neki borci tada bili . rijesili bi vi ovo za 5 min a ne ovako da vas levate godinu
Treba registar da bude na nivou BiH jer ovi sto su politicki preseljeni u Sarajevo, u drugom entitetu ima dulume zemlje i kucetine, a u Sarajevu se predstavljaju kao beskucnici.
Registar..sledece jedno udruzenje a ne mali milion po kojima svaka opcina kanton baraka daje donacije godisnje kako bi glasale za njih !!