Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma ovo je užas, stvari koje se nameću od strane kojekakvih političara unazad 20 godina, vode nas samo u provaliju. Pitam se samo do kada i ima li kraja obmanama ?
JA SAM ZA PROTESTE... IMA LI VAS JOS DA SE DOGOVORIMO I ORGANIZUJEMO... DOSTA SMO CEKALI 3.5 MJESECA
Ja sam za da se organizuju mirni protesti na ovu temu ispred zgrade parlamenta. Ja ću prvi dovesti svoju bebu. kada im se na stotine mama i tata pojavi ispred parlamenta sa djecom koja plaču onda možda nešto i učine po ovom pitanju.
slazem se s tobom MrGuru.... trebamo organizovati tako nesto, jer jedini nacin su protesti da bi se nesto ostvarilo u ovoj jadnoj drzavi... ko su oni da nasoj djeci uskracuju pravo na slobodu kretanja, ko su oni da zapravo upravljaju nasom djecicom
Stvarno treba organizovati mirne proteste, ja sa tim nemam iskustva. Obično sam ja taj koji se uklapa u formu zakona, ali je ovo prevršilo svaku mjeru. Ako neko ima iskustva sa organizovanjem protesta neka se javi. A možda bi najbolje bilo organizovati "spontano" okupljanje roditelja i beba ispred parlamenta i pozvati medije, jer kako sam skontao i na medijima se ova tema vrti samo kada je zasjedanje parlamentarne skupštine.
ne mogu da donesu obicni zakon o brojevima, jedan kaze vako, drugi nako, treci onako, a dok dodje do 6og hajmo ponovo. Besposleni beskičmenjaci, treba ih sve u pm poslati, al neka , nek se gomila sve , oticemo mi (narod) prije njih (u pm naravno). Kad svako suti i govori bice bolje. Treba odmah da se svi dignemo i da trazimo smjenu ovih maloumnika koji samo svoj interes traze. Komplet vlast!
Штета за Вашу децу ми у Републици Српској то решили уредбом.
ne moze njima ni angela merkel nista ...izbacili su ovaj problem u prvi plan i muce nas roditelje sa maticnim brojem dok u pozadini rade sta hoce i uzimaju koliko hoce....
Krajnje je vrijeme da se djeci daju maticni brojevi, ovo vise nema smisla...
...sve dok se svaki vid otpora sveopštoj gluposti bude posmatrao iz krajnje negativnih pobuda ("ta će on") bit' će nam kako jeste...i još gore...
Magazinovicu izbori se za nasu djecu,zaista je ovo postalo strasno...nasa djeca bez maticnih brojeva...i jos sad to sve trebamo ismijavati.
obzirom na nacin funkcionisanja drzave ni ovo nasoj djeci nece biti od koristi te samo mogu biti iskoristene fotografije djece obzirom da se osnivac stranice bavi fotografijom..pa se i iz tudje muke ljudi pokusavaju izvuci korist
Elvedine, ja licno poznajem ovog fotografa i znam da i njegovo dijete pripada ovoj generaciji, a da si malo bolje procitao momak je dao mogucnost i pozvao da se salju otisci prsta ili ruke kao znak podrške ovoj djeci, nije zelio damo da fotografiju koristi , iako je meni maloprije na tel objasnio da je u ovom slucaju fotografija , kao umjetnost uspjela da pobjedi ovaj sramotni cin vladajucih struktura.
Ja im zavidim barem nisu obilježene ovce ko mi.