Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jes im fazon ubiti zagradjenog jelena!?😪😡
I to mu stave hranu da dođe. Cirkus!
Jadnr zivotinje. Papci! Ogradite se pa se medjusobno ubijajte, ako volite ubijanje. Poslije, ko prezivi, nek se obrati nekoj ustanovi tipa Jagomira. Mrs
Pobijte nam jos ovo malo blaga sto nam je ostalo,haj sto nasi tuku svaki dan jos nam donesite i drugih smecara,kad ne bude nista za ubit'onda prelazimo na domace zivotinje,ja znam sta ubit' i gdje..
Predlazem da se ovako zagrade svi politicari i narodu daju lovacke puske:-P
Majku im majoriziraju jelene u vitezu :'(
Ostavite nevine životinje na miru one ništa nisu krive,Uhvatite pametnijeg posla objezbjedite narodu posao i normalan život.............
Vitez je uvijek bio napredno mjesto jos da nije bilo rata. Ostale opštine mogu samo da prepisuju. Kao na primjer prva kablovska tv u BiH.
Strastveni lovci.. E jadna majko ako ljudi ubijaju zagradjene zivotinje i jos se ponose s time.. Ovo samo u BiH moze proci..
Dođeš s puškom i ukantaš jelena zatvorenog iza ograde?! Pa tako možeš i u zološkom vrtu... a lovaca i qraca
trebo ih je Fadil usmjerit prema Sarajevu, neka ubijaju kerove, em se ispucaju, em bi zaradili (10 KM za repić) :)
To su najmiroljubljive životinje,pa sto ih lovite i ubijate,radi trofeja strasno i zalosno?
jos da im das luk i strijelu, e tako kad uhvate nesto nek se hvale, a ne sa 1000 metara ubiti zivotinju i hvaliti se, mogli ste i dronovima u lov ici, od kuce...
Kod nas u Vladi sjede sve sami lopatari...grabe k'o lopatom...možemo li otvoriti sezonu lova i na njih ???
Ne kontam taj sport, hobi sta li je vec pod imenom LOV ! ? Ubijati iz zabave srne i jelena, vidre, ptice, medvjede, risove ..... Cemu sve to ?
Ja bih pustila njih u sumu i lovila! Jeleni su isto ziva bica kao mi, ajde shvatam da su ih lovili pre kako bi se prehranili, al sad to pretvorise u neki hobi..
Narucena SDA vijest pred izbore. Odakle mu 12 hektara suma i livada u komadu.