Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NEMATE SE VI ŠTA PITAT, JA I MOJ MUŽ ZNAMO ŠTA JE NAJBOLJE ZA VAS.
gdje nestadose sve one NVO koje su bile aktivne dok SDP nije bio na vlasti? Gdje je onaj celo iz Transparency International sto je bio svaki drugi dan na TV-u? Da nije kod Niksica na kafi?
SANU Memorandum II radi punom parom, CILJ je da se odnosi izmedju Hrvatske i RBIH-e zagorcavaju a za to vrijeme genocidna srbija barbara ce trljati svoje genocidne monstrum ruke , znajuci da vremenom koje istice BIH-a nece slati "REVIZIJU TUZBE" protiv agresije srbije barbara ! Znaju svi dobro ko je bio agresor RBIH-e i Bosnjaka, ko najvise a ko manje, DOGOVOR milosevic-tudjman znamo svi a ko prvo TAJ SRAMNI I CIRKUS PRAVDE " HASKI TRIBUNAL" ! Taj haski tribunal koji je hinjski i perfidno oslobodio srbiju ko glavnog krivca za agresiju i sve babrarije i genocide u RBIH-i nad Bosnjacima i Hrvatima, oslobadjajuci takodje GLAVNOG LOGISTICARA i ORGANIZATORA svih pogroma i gencoda Bosnjaka i Hrvata "momcila perisica", HASKI TRIBUNAL nije dao do danas NI JEDNU PRESUDU glavnim srbskim monstrumima ko sto su milosevic, seselj, karadzic, mladic, hadzic itd, STO ZNACI da je haski tribunal JEDAN OD NAJVECIH NEPRIJATELJA Bosnjaka i PRAVDE! REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE !
Samo naprijed raja, kad vas ovako složno mrze i Srbi i Hrvati i Bošnjaci, znate da si na dobrom putu. :) Pozdrav svim etnokretenskim papcima, možda ste sad u većini u svojim jadnim prćijicama, ali ćete na kraju biti manjina u ovoj državi, kad jednom konačno ozdravi. A doći će i taj dan.
SDA mjesecima radi predizbornu kampanju za SDP. Kad SDA ode u mrtvu opoziciju 2014. crvena ruža će postati lokalni simbol slobode. Neće Bosna zaboraviti ko je s vlasti skidao kriminalce koji su nas dvadeset godina gušili.
Što sam pacijent? Ja se odavno zalažem za povratak ZAVNOBIH-u i tradiciji bh. komšiluka. Inače, tradicija bh. komšiluka ima korijene u islamu. 1. Bošnjak 2. Agnostik 3. Jezik bosanski! PDD
ccc...kakav si ti pacijent...
Samo za ''ni'', ''ni'', ''ni'', nego ''i'', ''i'', ''i'' sam RBiH, Druga Maršala Tita. Problem j e što su neki ukinuli Zavnobiške Odluke. Jedino moguća RBiH po principima Titovim.
@ampak Normalno da će Bošnjaci doživljavati BiH kao samo svoju, da se ne lažemo, svi konstitutivni narodi osim Bošnjaci su izvršili agresiju na BiH i s kojim pravom neko očekuje da bošnjaci dijele zemlju s zločincima? samo Bošnjaci govore Bosanski jezik u BiH, samo Bošnjaci smatraju da su autohtoni narod Bosne i Hercegovine, samo Bošnjaci navijaju za svoje nacionalne reprezentacije, I SAMO SU BOŠNJACI GINULI ZA BOSNU I HERCEGOVINU, dok su ju drugi uništavali boreći se za ideju velike srbije i herceg bosne
Srbi i Hrvati ne predstavljaju baš nešto puno, lično ja ih gledam kao nomade hajmo reći kurde. Žive u državi koju nepriznaju, veličaju umne bolesnike koji su pokušali prkroiti historiju a ne poznaju ni svoju historiju. Zatvaraju se u neke etničke torove dok čovjećanstvo u procesu globalizacije teži ujedinjenju. Tako da te njihove priće o nekom pravu na BiH su vrijedne kao iskorišten kondom.
slazem se da u bih vazi centralizacija+demokracija=islamizacija, ali moje pitanje je bilo - jesi li ti nacionalista ili islamofob? ili ni ti nisi siguran - malo ovamo, malo tamo?
@marx nije problem sto bosnje dozivljavaju bosnu kao svoju nego je problem sto ju dozivljavaju kao ISKLJUCIVO SVOJU ! a to je, blago receno, ogromna razlika zbog koje smo vec jednom ratovali ...
@@ampak, vi Bosnje bi se rada ponasali kao Basar, samo kad bi vam moglo biti ... promjena ustava kakvu propagiraju ovi bosnjacki naconionalisti sa slika bi vodila stvaranju bosnjackog diktatora po uzoru na Siitskog Mesara Basara a to ni Srbi ni Hrvati zasigurno ne zele, ne ?!
GLUPANI TIPA AMPAK, kako ne shvatate da je taj vaš kozmopolitizam ništa drugo neko indikator da ste upali u zamku pokušaja uništenja suverenosti Bosne i Hercegovine. Zar ti nije jasno da jednu državu čini njen narod u ovom slučaju Bošnjaci. Super je građanski identitet al on nemože funkcionisati u BiH, valjda smo to naučili iz primjera SFRJ, gdje mi Bošnjaci pod četnićkim snajperskim hicima velićamo TITA i bratsktvo jedinstvo, i nakon par dana bivamo jedini koji dožive genocid. Kako ti je izgledalo kad u petak na tribinama u zenici pjevaju jedna si jedina, dok neka lijeva muzika svira (himna BiH?), a u banja luci navijaju za Srbiju a zapadni mostar, široki, ljubuški...prazni jer su u Zagrebu? Jeli i to bošnjački nacionalizam? Ne, to je dokaz da su bošnjaci jedini koji ovu zemlju doživljavaju kao svoju.
Bosni i Hercegovini je potreban novi ustav na nivou drzave , ukidanje entiteta, entitetskih granica ko i demokracija ili vracanje jedinog i legalnog ustava * to je Ustav RBIH-e 1992 koji je garant demokracije po standardu EU-e, jedan predsjednik, jedan parlament, jedan budzet, jedna policija, jedne drzavne institucije, jedna drzava * ne drzava u drzavi manjim entitetom koji je nastao na genocidu 3 00 000 Bosnjackih civila koje su gencidiasi srbi 4 godine ub.ijali * EU-* gledala mirno i spokojno, ! Sve sta se radi i odluke koje se donose u Briselu SU JEDINO protiv cjelovite drzave BIH-e i Bosnjaka ! Sto znaci da EU-* nastavlja podrzavati nestanak i drzave RBIH-e i Bosnjaka, kako tu EU-u nije vise sramota sta radi vise od 20 godina drzavi RBIH-i i Bosnjacima !? DOSTA vise srbo fasizma i srbo totalitarizma, HOCEMO demokraciju i ekonomiju !
zar ti nisi islamofob? ili si obicni nacionalista pod maskom islamofoba?
ustav je nebitan. to je samo forma. bitna je decentralizacija. britanija nema ustav, ali je decentralizovana - odlika slobodne zemlje. mi imamo dva ustava, ali smo centralizovani tako da je sva moc u rukama nekolicine ljudi.