Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ispravka, jedino ljudska komunjara spaja Sarajevo i Beograd.
Ovo je samo nastavak agresije na BiH od strane Srbije, samo drugim sredstvima, a u duhu SANU 2 i "pokajničkih akcija". Dugoročno im je cilj da se "izmirimo", pa da se naivne Bošnje opet preokrenu na "bratstvo i jedinstvo", a onda kroz "bratstvo i jednistvo" slijedi (djelimična) asimilacija, postavljanje/pravljenje podobnih političara i biznismena među Bošnjacima, koji bi poslužili za vladanje nad Bošnjacima (a samim tim i nad BiH) ili za unošenje razdora. To je što se tiče dugoročnih ciljeva. Kratkoročni ciljevi "pokajničkih akcija" je izjednačavanje krivice. Npr. "jadni vi u Sarajevu, šta ste pretrpjeli ... 11000 mrtvih! cccc .... to je bio pakao ... pucalo se na sve strane ... svi su pucali ... svi su ubijali ... svi su isto krivi". Eto, ovo je pojednostavljena strategija velikosrpskih ideologa.
eee jelenice, ili si ti jedna velika glupsonica, ili se samo pravis da si velika glupsonica...sta si ti mislila da se u ratno - opkoljenom sarajevu desava 4 godine? rostiljada?! kazi bolje "ma nisam bila zainteresovana, bolila me patkica", nego nismo znali za rat u gradu 200km jugo - zapadno od beograda...
Pa, dolazila je na Jahorinu da skija, znala je da se puca po Sarajevu, čula je. Folira da su mediji bili pod kontrolom Miloševića i ostale klike. Mogla je sve scene vidjeti putem CNN i ostalih velikih tv. kuća. DaBgd-a joj kuća bila prikazivana putem CNN. Nadam se da se zbližila sa Sanjinom i da će mu dati.
vecina medija jesu bili pod kontrolom milosevica i naravno da su sijali propagandu... srbi su u glavnom izbjegavali gledati cnn, jer su smatrali tu medijsku kucu kao sijacem anti - srpske propagande (ima i tu istine), a i kada su gledali, nisu uzimali reportazu za ozbiljno. ali to nema veze, ne pali foliranje nismo znali, ovo - ono...kad je nevidjena hiperinflacija udarila srbiju, rezultat uvedenih sankcija svijeta protiv srbije a zbog ratovanja u bosni, vrlo mi je cudno da iko iz srbije moze reci "nismo znali".. kako kolege sa bbc-a kazu " ignorance is bliss"...
BG generator svih problema na Balkanu u poslijednjih 100 godina.SIKTER bagro.