Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U tom domu zdravlja u Srebrenici ima bar jos jedna doktorica Muslimanske vjeroispovijesti kojoj dom zdravlja placa specijalizaciju za fizijatriju koju je odradila dijelom u Klinickom centru u Sarajevu dijelom u Klinickom centru u Beogradu. O njenom primjeru i cinjenici da je taj isti Dom zdravlja finansira ne pise niko. Bitno je dizati prasinu za ljude za koje je ima ko podici a pricati o nekim pojmovima se uvijek isplati.
Dosadni ste više sa tom Srebrenicom!
Nacionalni sastav stanovništva - općina Srebrenica, popis 1991. Etnička grupa Stanovnika: Bošnjaci:   27 572 (75,19%) Srbi:   8 315 (22,67%) Hrvati:   38 (0,10%) Jugoslaveni 380 (1,03%) ostali, neopredijeljeni i nepoznato 361 (0,98%) ukupno: 36 666 I opet Mile KAŽE nije izvršen GENOCID ... Najgore je što je politika MZ i Rahmetli Alija (koji se je najmanje pitao, ali pitao se je) dozvolili da Srebrenica ostane u entitetu RS ... Šta fali da BiH (ovako nakaradna) ima dva Distrikta??? Brčko i Srebrenicu.?
"(koji se je najmanje pitao, ali pitao se je)" konjino nauči se pričati i pisati! Pitao se je!!!!! Glupi mošnjak!
Jel' i mami kažeš "KOBILO" kada nešto izgovori ili napiše pogrešno. Baš su mi simpatični takvi junaci kao ti @šokacccc ... koji pred comp. glume neke face i hrabre momke koji samo gledaju kako će koga opsovati, uvrijediti i sl. Vjerovatno si iskomleksiran svojom prošlošću pa se tako ponašaš... vjerovatno su te drugari ismijavali i tukli zbog toga što si takav kakav jesi.. TRAUMA.. :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pa zasto je u opste dobio otkaz?