Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ivo Josipović je ljudina i po iako je ljevica i koketira s komunjarama...ali sve manje i manje,vidi da se ne treba vezati za zločince...ipak poštujem sve to,tako je odgojen a nije on kriv za zločine svojih predaka...Ivo Josipović - respect!!!
Josipović odličan. BH-Cro
Demokracija U hrvatskom ustavu ne podstoje Bosnjaci ne postoje Bosanci samo postoje muslimani..Znaci stara ustaska prica , muslimani hrvatske nacionalnosti...Gdje su prognani srbi iz hrvatske, na njih se zaboravilo ..istopili s eko snjeg...E necemo tako u EU gospodo... Bosnje kazem vam pamet u glavu i metak ucjev
Reci istinu S M R A D U sdp-ovski. EU vam neda clanstvo sve dok ne ostvarite dobre odnose sa susjedima. EU ne zeli zemlje sa problemima. To je istina tog tvog K R E T E N S K O G dodvoravanja. I naravno Tadicevog.... E kad bi nasi nepismeni politicari bili mrvicu pismeniji pa da iskoriste tu situaciju!!!
što Tihić neode u Hrvatsku i ne traži entitet za pola miliona bosnjaka u Hrvatskoj
Potpuno si upravu, nista nemam za dodati!
FAjon Tanja je zaslužila više od Borjane!
Zakunimo se imenom majke da ćemo čuvati suživot i toleranciju,...!
Ivo Josipovic se zalaze za neke svoje ideje koje nisu lose, ali ovo \"a izabrani su i najbolji ministri u vladama Federacije BiH i RS, a nagrađeni su, ustvari federalni premijer Mustafa Mujezinović i ministar finansija u RS-u Aleksandar Džombić. Nagradu \"Prva dama bh. politike\" dobila je predsjednica Federacije BiH Borjana Krišto. \" OVO NEMA SMISLA. Sta su ovi uradili, Sta je Mujezinovic uradio osim sto je drzavu zeznuo, sta je Kristo uradila osim sto je pomilovala nekoliko lopova iz HDZ.. Ma dajte molim Vas....
Dolazak Josipovica u Banja Luku bez protokola o dolasku predsjednika jedne suverene drzave (Hrvatske( u drugu, ocigledno \"nesuverenu drzavu\" (BiH) je medjudrzavni skandal koji narusava dobrosusjedske odnose izmedju BiH i Hrvatske... Ova posjeta govori o snazi Republike Srpske i njenoj drzavotvornosti, jer Josipovic je preskocio Sarajevo, predsjednistvo BiH i dosao u Banja Luku i sastao se sa Dodikom.. BiH ambasada u Zagrebu bi trebala da ulozi ostru notu protesta Hrvaskoj, ali je ocigledno da to nece uraditi jer se \"priprema scenario za ono sto uskoro slijedi\".. Za to je dokaz i sve cesce posjete Tadica Republici srpskoj i Dodiku.. A vi sa sarajevo-x mozete OPET da mi obrisete i komentar i dupence ako zelite..
ZIVO NEOVISNI SANDZAK,braco u BiH moji dobri Bosnjani podrzite nas i vrsite pritiske na BiH vlasti da nas podrze u nasem pravu na Nezavisnu drzavu Sandzak.Vjescno do groba moja Bosna i Sandzak...
onaj davidovic dragoljub je ce.tnik treba ga za damu objesiti ....pa nek skici,,,mamu mu pog.anu
koji kretenski komentari na jednog ovakvog covjeka i politicara. bagri nikad nista ne odg.zato s.e.ru po portalima.
Još ovdje treba dodati šta je Tadić poručio: Bosna i Hercegovina treba da poštuje integritet Srbije,( u pitanju je Sandzak). Slažem se Tadiću da BiH treba da poštuje integritet Srbije, ali onoliko koliko ta Srbija poštuje integritet BiH. Znači sve ono što ti tražiš za praoslavce u BiH, isto tako BiH treba da traži za muslimane u Sandžaku.
Sta mu je sa glOOvom?