Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zarađivao 1.000 KM dnevno od prostitutki, novac ulagao u kurbane http://www.***/novost/205405 Gdje se zarađivaše pare osim u kućama sigurnim od policije !
umjeto tri zvjezdice: ***
umjesto tri zvjezdice radiosarajevo .ba
Koji psihopata moras biti da zlostavljas onoga koga volis najvise na svijetu. Ja ne bi nikad mogla mog momka ni dlaku pocupati a kamoli zlostavljati ga. Mislim da je droga i alkohol u pitanje kad muz muci zenu ili obratno. Hvala bogu ja i momak ne pijemo neke velike kolicine. A on se pretvori u veliku bebu kad popije. :)
Srbi su prvaci svjeta u zlostavljanju žena .Za sva silovanja tom narodu treba odrezati kolektivnu doživotnu robiju.
Gdje je sigurna kuća za muškarce ?? NEma je jer u njoj štićenici ne mogu prodavati voje usluge policajcima, sudijama, istražiteljima, političarima i počasnim gostima GRATIS da se počaste !! NA budžetski račun grada Sarajeva FBiH a bogami i BiH. Sudeći po debljini Bosanci su inače drugi najsretniji narod u BiH !!
http://www.avaz.ba/clanak/203084/bih-druga-u-evropi-po-broju-debelih-tablete-za-mrsavljenje-kriminal-i-nadriljekarstvo
zAŠTO SOGAN DOLMA NIJE SLANA, PO MOJOJ MJERI????
zanima me o čemu su razmišljale, kad su SAME, ponavljam same birale muža...žene vole mangupe,"grubijane koji su samo prema njima nježni", vole "slučajeve" koje će same one odgajati i napraviti ljudima, a te ni rođeni babo i mater nisu uspjeli odgojiti...kad si normalan nisi zanimljiv
''ćutale'' lolwut
Pa tako i treba da pisu a ne na hrvatskom "saopceno, opcina, opce, uopce" itd bas bode za oci takvo nesto kad napisu
trebas promijenit ime u retardirana, pa i treba ''šutjele''
Imaju li sigurne kuće za muškarce da se sklonu od ažbaha koje siplju vatru na njih svaki dan, svaki dan ih psihički maltretiraju i psihički zlostavljaju, a što je teško dokazivo ili se ne može ni dokazati, pa se ljudi ubijaju, ili umiru od infarkta i tuge... Ima li sigurna kuća za djecu koju zlostavljaju majke, za što se sazna tek kad djete podlegne od batina ili pobjegne od kuće... Dr Mudi je dokazao da su muškarci češće izloženi maltretiranju i zlostavljanju od žena nego žene od muškaraca. Žene oduzimaju novac muževima na račun djece, a onda ga maltretira, jer zna da bez marke nemože pobjeći ni do prve kafane, a sramota ga je potražiti socijalnu službu. Žene su nevjerovatno surove kao zlostavljačice, a i kao osobe sklone da ljude ucjenjuju seksom i njegovim vlastitim novcem, psujući ga i grdeći na sav glas da komšiluk pomisli kako on nju zlostavlja...Ovakva vrsta podlog lukavstva je karakteristika žena koje su se za ljude udale iz interesa, samo da se udaju a onda rade po svome.
Naravno, jer je tekst tendenciozan kao da zlostavljanje nije u najmanju ruku ravnopravan, a ovdje se seksistički promatra samo ženska strana. Afidersum za feministkinje.
...podrska zenama...mada nije ni vase maslo za ramazana,ali ipak sam protiv fizickog nasilja,ako se ne moze zajedno postoji razvod i zbogom...
@korisnički nalog 3, :))) šta nije za ramazana? Dobro, ima i onih jezikara, alapača, slažem se, ali to nije razlog za batine i maltretiranje od strane muža. Ako njeno maslo nije za ramazana, u večini slučajeva to maslo se užegne zbog druge strane, kabadahije, a puna ih je BiH. Interesantno je jedno, a to je da večinu žena privlače mangupi, a da i ne razmišljaju o tome šta je sve mangup u stanju da uradi. Kad uradi, kasno je. Treba činiti sve da do toga ne dođe. Bolje se na vrijeme i razići, ali bez nasilja...civilizovano, nego da nastave živjeti kao divljaci. Samo će psihopata, ženomrzac dignuti ruku na ženu. Samo će jadni kukavica udariti ženu. Ni jedna žena ne smije trpiti bilo kakvo nasilje. Onaj muž koji je u stanju da udari ženu, odmah treba prijaviti i razići se, ako ne može drugačije.
...ja sam u komentaru izrazio podrsku zenama i rekao da sam protiv bilo kakvog oblika nasilja nad njima...ali budimo realni ima i vas zena svakakvih,niste vi ljubicice bas i takvih vas je vecina...danas pronaci zenu za brak sa kojom se moze provesti cijeli zivot,da se ne desi razvod braka za 2 godine je skoro pa nemoguca misija...dovoljno je pogledati u ovu rubriku "nightlife" da ti sve bude jasno na kako su niske grane spale zene...pijane,drogirane,polugole...jednom rijecju,bruka za zenski rod,i kako od takvih ocekivati da sutra budu uzorne majke???...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)