Komentari (137)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta znaci probosanski? Ne postoji probosanski samo može biti probosnjacki . Bosna je podijeljena na dvije nazovi državice iznutra i podijeljena na tri naroda koji se medjusobno ne podnose tako da tu ne može postojati ništa probosansko osim za klix novinara
Pravilnije konsenzuz proBosnjackih stranaka.
Neće biti nikakve redukcije Doma naroda. Nije HDZ lud da radi jedne protokolarne funkcije (član Predsjedništva BiH) ustupi ono što mu zapravo i daje najveću političku moć, a to je odlučivanje u Domu naroda. Radije će se povući skroz iz pregovora, a svoje nezadovoljstvo činjenicom da Bošnjaci biraju Komšoglua nastaviti izražavati kroz blokade upravo zahvaljujući tom Domu naroda. Pa ćemo imati šta imamo sve ove godine.
Ta funkcija predsjednika je sredstvo animiranja glasaca. Ništa više od toga.
Ukinut
Jedan predsjednik, jedna država, tri republike.
Ja podržavam da se Željko Komšić zamijeni sa Ivom Komšićem! Čović nedolazi u obzir
Ovo je sukob gradjanskog i trenutno vladajuceg etnonacionalnog modela koji zeli da zadrzi vlast i produbi etno podjelu od koje zavisi.
Biranje Komšića došlo na naplatu. Džaba bilo govoriti...
Puno pitanja a analiza loša.
Nikšić je najkorumpiranija spodoba u ovoj priči, treba maketi govno sa scene skroz
KOMSIC
probosanske imaju znak jednakosti bosnjacke.
ima onda republika Bosna i Hercegovina ako nema dejtosnske BiH
Vitalni nacionalni interes u BiH, je izbaciti nacionalističke stranke SDA, HDZ i SNSD. Nacionalni interes je i GRAĐANSKA REPUBLIKA BiH i NEĆEMO ispod toga. Svi hoće nekakv nacionalni interes koji je u stvari lični interes, a građane ove zemlje ništa ne pitaju. DOSTA JE VIŠE!
nije SDA probosanska stranka
Samo budala ce pristati da mu HDZ, SDA i SNSD kroje buducnost.
Idemo ovako, covic, Bakir, Komsic, Dodik, Nikšić,... I svi ostali ljepot u ring, pa se fino pošteno pobijede, jer bi to bilo čak i moralnije i civilizovanije nego što sad radite. Pa ko pobjedi, jedan predsjednik drzave