Komentari (250)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema više Rus nikome ništa dirigovati. I vaše je prošlo. Bosna fiksno ulazi u NATO.
samo vi i nama dajte stingere i javeline pa nek prijete materi, nakrcajte Sarajevo oruzjem pa nek krenu
Rusi nam se mogu samo sagnut!!
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Milanović i Vučić su ruski igrači, Dodik je pudlica tih igrača, a Čović je igračka te pudlice
pokrenite peticu za promjenu naziva ulice sa ruskom ambasadom u -ulica heroja UKRAJINE- ili nesto slicno i stavite veliku plocu sa nazivom ulice preko puta ulaza/izlaza iz ambasade
Eto sad neko ih se boji... baba roga. Kao da mi ne deveramo s budalama s lijeve a i desne strane već 30 godina
Pod hitno ga protjerati iz BiH
NATO, odmah nas primaj u clanstvo. A onda noga u dupe svoj trojici cobana...
Populacija NATO drzava 950 miliona, Kina 1400 miliona, Rusija 144 miliona, Ukrajina 44
Kratka 9mm i rijeseno pitanje.
Željko izrasta u pravog državnika! 💪🇧🇦
Jel ima neko u Bosni da ovog uzima za ozbiljno. Bih je u NATO u od 95 samo sto niko nece, zbog mira u kuci, da to javno objavi.
Čvrsto uz BiH kao i Ukrajinu ! Oni će oružje a mi meso!
Možete nam samo olizati anus usrani čovječe. Gdje su te Sarajlije pred ambasadom. Što ga ne sačekate ispred, otjerate ga ili izubijate. Šutite i vi ko pi4ke. Prijeti lik otvoreno novim ratom u po Sarajeva a znate šta ste prošli, šta smo svi prošli!
Isto su laprdali u Cg I Makedoniji kad su bili mnogo jači na medjunarodnom nivou I dok je Jos bilo onih na zapadu koji bi Im popuštali pa obe udjose u NATO . Misle da vezu BiH za Srbiju zato I laju ovoliko
Nemoj da bi mi ko iz redakcije brisao komentare da i vama ne bi Klix razjebao,jasno?
BiH u NATO! BiH u EU! To je ispravno!
Opet se veliki igraju preko nasih ledja. Glup je svako ko ne shvata da je TITO bio u pravu 100%! Vratite se malo u istoriju i preslusajte njegove govore mogli bi sto-sta nauciti korisno bando izdajnicka!
Bosna je vječna a ovi što joj prijete, što su joj zulum činili, što su je podcjenjivali su uvijek gubili i nestajali i njiva imena se ne spominju a ime naše Bosne odjekuje i odjekivat će iz grla nas Bošnjaka i ostalih koji je vole.