Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ponosan sam jer sam dio jedne ovakve organizacije i jer radim ovaj plemeniti posao.
pita moj komsija sto je kosijo onu njivu 20 godina pa ste vi dosli da je deminirate,kad cete opet deminirati mrsko mu kositi
Mnogo za*eban posao.
Jedini problem su novci....za dobre pare sve se ocisti.
Deminirano 38 kvadratnih kilometara, ostalo još 930 dakle ovim tempom treba 367 godina da se sve deminira
Svaka cast ovim ljudima.
Normalno da ih ima ali dosta ih je i ocisceno. Dosta ljudi je pogotovo pocetkom 2000-tih radilo i tada se to dobro placalo ali bilo je i dosta pogibija. Mene licno je jos uvijek strah i ne zavlacim se nigdje daleko po planinama i slicno. Jbga rat me tome naucio.
Vala ni ja. Nigdje gdje je velika trava se ne zavlacim a pogotovo ne gdje su bile prve linije. Ne mora biti mina moze biti neki drugi NUS jer svega je bilo. Prije 3-4 mjeseca na Dobrinji kod osnovne skole gdje je bila prva linija nadju tromblon. Tu se kosilo, skola obnovila i svasta a zamisli jos nesto sto je pod zemljom. Neka hvala neka se zavlaci kome zivot nije mio.
Cuj “je li”?! Pa svaka budala zna evo samo cu Trebević za primjer uzeti da je sve ispod bob staze minirano i da se ne smije ni pomisliti da se sidje sa puta malo na donju stranu… A nije samo Trebević bio ratiste, gdje su sve ostale mine?! Garantujem da nije deminirano ni 30% od miniranih podrucja…